Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Striás has bikini? Vagy...

Striás has bikini? Vagy inkább tankini mostantól egész életemre?

Figyelt kérdés
Második babám született márciusban.Nem híztam sokat vele se, az elsővel se (12-10 kiló) a hasam se volt nagy mivel magas vagyok viszonylag, így eloszlott a poci. A kilóimat tekintve kevesebb vagyok mint terhességek előtt, sportolok amikor tehetem így normális alkat vagyok, de a hasam bőre egy katasztrófa. A férjem munkahelye egy fürdőbe szervez konferenciát és aki akarja viheti a családot is. Nagyon szívesen mennék, (annál is inkább mert sose megyünk sehova nyáron se voltunk) de a fürdőruhám és a bikinim is nagy rám. Nagyon szégyellem hogy tiszta terhességi csík a hasam, és akárhogy sportolok ezen nem tudok segíteni. A kérdésem lényege: ti egyberészes fürdőruciba burkolóznátok egész hátralevő életetekre (még csak 28 vagyok..) vagy bevállalnátok a bikinit? Illetve hogy mit gondoltok ha a strandon megláttok egy anyukát bikiniben akinek ilyen a pocija?? (és mondjuk látszik hogy nem elhagyta magát és azért ilyen hanem egyszerűen csak ilyen és kész).
2012. febr. 18. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Nekem az első terhességem után csak két kis csíkom lett a köldököm körül, de már ennyivel sem vennék fel többé bikinit.

Nem gondolok semmit arról, aki striásan is felveszi, de én nem teszem, főleg, hogy most várom a másodikat és lehet még több csíkom lesz!

(Amúgy eleve sovány vagyok és a a terhességek alatt sem híztam sokat, még 10 kilót sem, valószínű most sem fogok.)

Szép tankinik vannak, úgy is nagyon ízléses lehetsz!

[link]

2012. febr. 18. 14:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Ugyan én nem szültem,de csupa stria vagyok.A hasamon a mellemtől a bugyi vonaláig teljesen olyan,már 11 éves koromban kezdődött.Még a vállam is olyan.Nagyon nagyon szar a bőröm és pici súlyingadozást sem bírja... :( Amilyen a bőrőm ilyet még nem is láttam.

A lényeg a lényeg hogy én is tankinit hordot,nagyon csinos,jól néz ki :)De szerintem ne tántorítson el egyáltalán a stria attól hogy bikinit hordj. :) Sok nőnek ilyen,nem kell elkeseredni :)

20/L

2012. febr. 18. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:
33%

Én is sokat agyaltam ezen, de mivel nekem már előtte is voltak csíkjaim a combomon és a csípőmön, meg hát nem is olyan nagyon durvák a hasamon sem, végül nagy nehezen bevállaltam a bikinit.

Az első alkalommal konkrétan fel sem mertem állni a plédről ruha nélkül, takargattam magam egyfolytában, majd később szembesültem a nők részéről az irigykedő-, a pasik részéről pedig az elismerő pillantásokkal, így végül túltettem magam rajta. Ja és senki sem nézegette a csíkjaimat, szerintem észre sem vették :)

És rájöttem, hogy még így csíkosan, 2 gyerekkel és 30 körül is elbújhat mellettem pár tízen-huszonéves csitri :)

Szerintem, ha tényleg csak a csíkok zavarnak magadon, az ne akadályozzon meg abban, hogy bikinit viselj.

Persze, ez attól is függ, hogy milyen és mekkora mennyiségű csíkokról van szó. Vastag, lila csíkokat én sem mutogatnék, de ha halvány és nem sok van, akkor nem gáz, szerintem.

2012. febr. 18. 15:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vastagok és már rég nem lilák vagy vörösek (az első gyereknél repedtem szét a másodiknál egy darab új csíkom nem lett) Teljesen testszínűek viszont sok! A köldököm körül és oldalt is. Na ez az hogy ez pont olyan amiről nem tehetek, iszonyú rossz minőségű kötőszövetet örököltem hiába minden sport vagy amit saját erőmből megtehetek, ez nem fog már változni, eltűnni. Épp ezért egyrészt úgy érzem amit a férjem mondott hogy semmi szégyellnivaló nincs ebben hiszen 2 szép gyereket hordtam ki és ezzel más is tisztában lehet. Ugyanakkor meg én rosszul vagyok ha csak tükörbe nézek képzelem más mit érezhet ha ránéz.
2012. febr. 18. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha te el tudod fogadni így magad, és nem zavar, hogy mások is látják, akkor nyugodtan vegyél fel bikinit.
2012. febr. 18. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az első gyermekem után nem csak csíkjaim maradtak,de a bőr is megnyúlt. Engem zavart sokáig,de hát csak körbe kell nézni! Ha beszélt valakivel,nem azt nézed- normál esetben,hogy hogy néz ki! Én 3 gyermek után is simán felveszem a bikinit! Ha valakinek nem tetszik,ne nézzen rám!! :-)

Üdv:3 lányos

2012. febr. 18. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Én elég szégyellős vagyok, illetve elég kritikus vagyok önmagamhoz. Nekem 3 gyerekem van, striám nincs, viszont a bőr a hasamon nem olyan feszes, mint előtte. Hiába van alatta hasizom, a bőröm nyúlt ki, a köldököm körül, és azt nem lehet visszaugrasztani semmivel.

Szóval ha olyan helyen lennék, ahol senki sem ismer (pl. külföld), csak a férjem, vagy a szüleim, akkor ott bevállalnám a bikinit és nem érdekelne (da ha mégis rosszul érezném magam, akkor inkább felvennék 1 részest vgy tankinit).

Viszont a munkatársaim előtt, ill. férjem munkatársai, vagy ismerősök előtt én nem vállalnám be. A szülés után vettem 2 tankinit. Tavaly nyáron is már abban voltam a Balatonon.

2012. febr. 18. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát én úgy vagyok vele, hogy már tuti nem fogok bikinit hordani, hacsak nem nyerek a lottón és meg nem csináltatom a hasam. 4 éves a fiam, azóta se volt rajtam kétrészes fürdőruha. Egy az, hogy nagyon csíkos lett a hasam, ráadásul ezek vastag, széles, hosszú repedések, plusz nagyon rondán megnyúlt a bőröm.

Viszont nagyon jó egyrészes fürdőruháim vannak, én amúgy is bírom ezeket a retró dolgokat, na az enyémek pont olyanok :)

Ilyesmik voltak eddig:

[link]

[link]

Én ezt nem érzem "beburkolózásnak", csak nem szeretek előnytelenül kinézni :) Egyébként semmi különösebb véleményem nincs arról, aki bikinit visel, pedig csíkos a hasa, maximum azt jut eszembe, hogy nini, egy sorstárs :)

2012. febr. 18. 20:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi igen, hát én se akarok előnytelenül kinézni, meg a férjem munkatársait előtt főleg nem...:( akkor marad a tankini...sajnos nekem sincs pénzem fél millió forint plasztikára. Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 18. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!