Családi pótlékhoz kérik mostantól az iskolalátogatási bizonylatot így szeptember elején?
Most lehet rosszul tudom, de ez régebben is kellett, nem? Tőlem 6-7 éve anyukám még kérte az iskolalátogatásit, ami kellett a családihoz.
Amúgy szerintem kérni kell a legtöbb helyen, bár ha mindenkinek kell, akkor elég nagy tömeg lenne az iskolatitkárságon ha mindenki egyszerre kéri, jobban járnak, ha eleve adnak mindenkinek.
Addig jár a családipótlék amíg a gyerek iskolába jár, tehát kell adni iskolalátogatásit.
Nálunk középiskolában odaadta az of kitöltöttük, aláírásra egyszerre vitték fel a papírokat.
A főiskolán pedig oda kell menni a diákcentrumhoz, és ott adják ki... Egy perces procedúra
Igen, a mák honlapján fent van a cím...
Van ahol a munkáltató intézi, de le is lehet adni a kirendeltségeket, szintén a honlapon...
Ez az eddigi években is így volt?? Én eddig semmi papírt nem küldtem nekik arról, hogy a gyerekeim melyik suliba járnak. Teljes bennem most a zűrzavar.
Mondja már meg valaki, mi a teendőm. Vagy az iskolák maguk megküldik a MÁK-nak ezeket a bizonylatokat? Ki hogy csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!