Mit gondoltok, ha egy Apa elmegy síelni 4-5 napra és addig a felesége egyedül marad a 3 hónapos babával?
A férjem pont ma megy el síelni, vasárnap jön haza. Igaz, nekünk a legkisebb gyerkőcünk is már 2 éves (van 3 testvére), de a kezdetektől fogva sem volt másképp.
Abszolút nem zavar, ha elmegy, én is elmegyek, ha úgy adódik. Annyi a lényeg, hogy előre egyeztetünk, hogy ne szervezzünk keresztbe programokat.
Természetesen kell "szabadság" a másiknak is.
Én sokszor küldöm magamtól hogy menjen már el a cimboráival, vagy bárhova. Többször elment túrázni. Neki is jár ennyi, ez a minimum, hogy éjjel nem tud aludni a gyereksírástól.
Aki nem tud a másik hátsójáról leszakadni az önző. Nyaralást el lehet képzelni gyerek nélkül? Hát persze, én csak így tudom. Más meg viszi magával a két hónapos apróságát. Hát nagy nyaralás....... akkor maradjanak otthon.
Ez nem áldozat, hanem szeretet, a másik iránt hogy elengeded hogy pihenjen. Nyugodtan menjen!
Sok házasságról tudok ami "ragacs" kapcsolatok miatt szűnt meg....:( Az édsanya önzősége, magához láncolta a férjet gyerekekkel együtt, aki nem is mert ellent mondani. az eredmény: keresett mást. ...a gyerekeket így is tudja szeretni..
Hát mi megpont hogy vinnénk a kicsit is!
Már kétéves a lányom,de még mindig nem hagynám itthon!Mennénk mi is!
Egyedül svédországba nem mentünk a férjemmel,mert ott a cégtől mindenki ment egy kiállításra,de ott Ők reggeltől estig ott "sétáltsk"Na azt nem bírtuk volna!Így akkor nem mentünk!
De amúgy vagy megyünk mi is,ha megoldható!Én a gyerkőcömet (lassan gyerkőceimet) nem hagynám otthon!
Szerintem lehetne több ilyen Anya, aki elengedi kikapcsolódni a férjét/párját!
Én soha nem voltam a híve a több napos dolgoknak!
Menjen haverozni, szórakozni, bánom is én, de 4-5 napra ugyan ne hagyjon már itthon. Szerintem ez nem kullancsoskodás. Mindenkinek megvan a saját szabadsága a házasságunkba, de nekem nem fér bele 4-5 nap, pláne, hogy nem melózni megy.
Hát ez a nyaralás nem nyaralás gyerekkel, erre inkább nem mondok semmit. Nem rendelem alá magam a gyerekeimnek és a családomnak, de nyaralást négyesben szoktunk szervezni. Egy-egy hétvége kettesben belefér, de nyaralni közösen.
Téged sem vittek a szüleid sehova? Mi a nyáron voltunk a 3 éves lányommal és az akkor 7 hónapos fiammal a Balatonon 1 hétig! Szuper volt, és egy percig sem frusztrált, hogy ott vannak a kicsik, sőt.... Nyilván nem heverészésről szólt az 1 hét, de nagyon jó volt négyesben lenni, senki nem zargatott bennünket, nem volt telefon, nem volt munka, csak élveztük hogy végre együtt lehetünk. Mondjuk nálunk a férjem dolgozik látástól vakulásig, alig látjuk lehet ezért gondolom másképp, bár nem tudom. Körülöttünk senki nem passzolja le agyereket ha nyaralni megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!