Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más Anyuka is csinálja így?...

Más Anyuka is csinálja így? Vagy én látom rosszul a helyzetet?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm egy 3 hónapos babával.A gyerek talán 5x ha volt sétálni,meg levegőn.Anyuka feszt tekereg,hol egyedül,hol apával.A gyerkőc meg mamira van hagyva,kap lefejt tejet meg tápszert ha elfogyott a tej.Soha nem volt még emberek között a gyerek.Egy párszor már óvatosan mondtam is neki.És ma a fejemhez vágta,hogy én mindig mást mondok,mint a többi ismerőse.

Mást????Akkor én lehet szarul csinálom,de mindenhova vittem a gyerekem magammal,2 hetes korától napi 2x2 órát levegőn volt,és nem volt kivétel,csak ha extrém volt az időjárás.Én mindig mindent úgy csinálok,ahogy a gyereknek jó és nem nekem.Ő azt mondja,hogy pedig a legtöbb anyuka nem így csinálja...

nekem ez olyan szarul esett:( Tényleg én csinálom szarul?Vagy ne foglalkozzak vele?De úgy sajnálom az a babát...

2012. febr. 16. 13:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én 2010 októberében szültem és ha visszagondolok bizony én sem voltam nagyon sokat kint vele az első pár hónapban.Sokszor nagyon hülye, kiszámíthatatlan idő volt, ráadásul a babám nem is szeretett a babakocsiban aludni.

A mostani télről nem beszélek, hiszen mindenki tudja milyen az idő...

Hogy sokat mászkál??Hát egészségére!!!Nem tudhatod legbelül mit vált ki belőle ez a felborult élethelyzet, ami egy babával jár.Nekem is nagyon jót tette volna, ha ide-oda el tudok menni.De nem akartam, mert úgy gondolkodtam, hogy "milyen anya vagyok, hogy lepasszolom a gyerekem." Utólag már máshogy csinálnám, mert míg baba korában tök jól elvolt mamáékkal, most annál nehezebb elmenni, nagyon ragaszkodó, anyás:)

Összegezve nem csinálod rosszul, DE Ő SE!!!!!

Szerintem ő is azt gondolja, hogy mindent úgy csinál, hogy a gyereknek jó legyen!És ez a lényeg, mások vagyunk!

Amúgy szerintem csak ilyen kis korban ennyire kardinális kérdés, hogy ki mennyit van kint a gyerekével...a suliban már nem lesz ez téma és nem azért lesz a Te gyereked jó matekból, mert 2x2 órát kint volt kiskorában:)De az övé sem:D

2012. febr. 16. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!