Én látom rosszul a helyzetet?
Babkérdés látogatásról. A lányom most mult egy éves. Apósom szerint fel kéne mennem ahol Ő lakik Budára (minimum 3 átszállás BKV) amugy Ő és barátnője mindig jönnek babázni minden héten. Sógornőm szintén "nem érti" miért nem megyek be hozzá a belvárosba (nyugatinál)a munkahelyén meglátogatni.
Párszor próbáltam elmondani hogy egy ilyen idős gyerekkel nem egyszerű. Babakocsival megszakadsz, kenguruban nem marad el (ki is nőtte). nem beszélve mire elindulok vele fél tíz délben meg már alszik. És még nem beszélve a pelenkázásról.
Ja és persze meleg van.
Én nem megyek így látogatni hogy a lányom nyűgös főleg nem melóhelyre, apósom nagy házába minek. Minden van itt a környéken nálunk persze jó kis gyalogtúrákat teszek a babával. Apósom szerint be vagyok ide "zárva" mert "jó a gyereknek ha emberek közé megy". Sok kismama ismerős van sok barát akik jönnek nem érzem magam bezárva.
Sógornőm is csak folyton azt mondja nem érti miért nem megyek (35 lesz férjnél de gyerek sehol).
Én pedig nem fogok megszakadni van elég dolgom itthon (férjem csak későn jár haza ezért minden rám marad).
Nektek erről mi a véleményetek?
(Gyereket fél városon átcipelni nem fogom az holtbiztos de érdekelne Ti ezzel hogy vagytok?)
bocs ha zavaros lett....
Mindenkinek köszi a válaszokat.
Akik azt írják hogy nincs kedvem menni hozzájuk igazuk is van.
Utálom amikor valaki erőszakos hogy de igen menjek stb. Akkor már dafke sem. De a legfőbb visszatartó erő mégiscsak a lány és a cipekedés.
Üdv mindenkinek és jó babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!