Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, hány gyermeketek...

Anyukák, hány gyermeketek van? Mennyit mertek vagy bírtok bevállalni?

Figyelt kérdés
Pusztán kíváncsiságból kérdezem. Nekünk kettő van,most várjuk a harmadikat. De itt már megállunk,nem akarunk többet, boldogok leszünk hárommal. Köszi,ha írtok.

2012. febr. 14. 14:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Egy gyerekem van, most várjuk a másodikat. Hogy lesz-e harmadik, arról majd csak 5 év múlva döntünk. Meglátjuk, hogy akkor hogy élünk és megengedhetjük-e...
2012. febr. 14. 14:36
 12/24 anonim ***** válasza:
Most várjuk a 3.-at. Mivel mindhárom fiú, talán belevágunk majd egy 4.-be is, hátha sikerülne egykislány :). Meg azt hiszem max. 4-et tudnánk eltartani, és tisztességesen felnevelni.
2012. febr. 14. 14:37
 13/24 anonim ***** válasza:
1 gyerekünk van,szerettünk volna neki tesót de nagyon úgy fest a jelenlegi helyzetünk hogy egyke marad és ez a tudat nagyon elszomorít! Sajnos nagyon sok minden ellene szól hogy vállaljunk tesót,de lassan ott tartok hogy bánom hogy egyáltalán magyarnak születtem :( Szégyen nem szégyen de így van!Sajnálom ha valakinek ezzel elrontottam volna a kedvét!
2012. febr. 14. 14:43
 14/24 anonim ***** válasza:
kettő van (3 és másfél évesek), jövőre szeretnénk a harmadik babát.
2012. febr. 14. 14:57
 15/24 anonim ***** válasza:

Én eredetileg 4-et szerettem volna :).

Van egy 15 hónapos és egy 8 hós magzatka, de már most azt mondom, hogy ez is pont kettővel több, mint ami kényelmes volna. Kényelmes alatt azt értem, hogy nem kellene nagyon alaposan átgondolni minden egyes kiadást, és luxusról még szó sem volt, csak normális körülményeket szeretnénk fenntartani.

2012. febr. 14. 15:14
 16/24 anonim ***** válasza:
egy és jelenlegi helyzetünkben egyet. (később szeretnénk másodikat, de még nem tudjuk, hogy mikor jön el ez az idő)
2012. febr. 14. 15:34
 17/24 anonim ***** válasza:
1 van és nem is lesz több,soha nem is akartam többet...
2012. febr. 14. 15:40
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekunk egy kisfiunk van. Jelenleg kenyelmesen elunk, nem szenvedunk semmibe sem hianyt. Egy masodik baba erkezesevel viszont rengeteg mindenrol le kene mondanunk. Nem is arrol van szo, hogy en keptelen lennek lemondani ezekrol, hanem megszakad a szivem ha arra gondolok, hogy a fiamtol veszem el ezeket a lehetosegeket. Igy nallunk nem lesz teso.
2012. febr. 14. 16:19
 19/24 anonim ***** válasza:
Egy van és maajd pár év múlva szeretnénk egy tesót.
2012. febr. 14. 17:35
 20/24 anonim ***** válasza:
3 van, ennyit terveztünk, többet nem szeretnénk már.
2012. febr. 14. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!