Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen internetes játékkal...

Milyen internetes játékkal játszik 5 éves gyermeketek? Linkelnétek?

Figyelt kérdés
Nemrég vettünk számítógépet, nem ismerem a játékokat, viszont egyre többször mondja, hogy szeretne játszani, ovistársai már szinte mind tud játszani.
2012. jan. 1. 12:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom kisfiú, vagy kislány, de az én húgom ezt nagyon szereti. (Én is. :D) [link]
2012. jan. 1. 12:51
 2/14 anonim ***** válasza:

Egyedül a www.traff.hu oldalára regisztráltunk, azzal játszik néha, de többnyire nekem jön e-mailben a nyivákoló levél, hogy már x ideje nem léptünk be.

Időnként mesevideókat néztünk a gépen, de most már azt sem. Ami érdekel, azt ráteszem a pendrive-ra, azt bedugom a tv-be és nézzük úgy. Másra ő még nem használja a számítógépet, pedig van 2 is.

2012. jan. 1. 12:53
 3/14 anonim ***** válasza:

Itt sok jó játék,mese, dal van:

[link]

Ezzel az oldalal is szokott, van itt autós, traktoros, öltöztetős stb,

[link]

Próbáljátok ki valamelyiket:)

2012. jan. 1. 13:03
 4/14 anonim ***** válasza:
írd be googleba, hogy milyen játékkal akar játszani(pl autós, öltöztetős)és kiad egy csomó mindent.
2012. jan. 1. 13:04
 5/14 anonim ***** válasza:
23%
5 évesen már internet elé ülteted? Nekem ez durva, én a sajátomat biztos nem fogom. Bocs az offért.
2012. jan. 1. 16:08
 6/14 anonim ***** válasza:
23%
Bocsi az offért, de 5 évesen már netezik? Ez azért durva...
2012. jan. 1. 17:23
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Vagyis az első 4-et.

Utolsóknak: a kérdésemből úgy tűnik, hogy netezik a gyerek???? Mint írtam nemrég vettük a gépet, én nem konyítok hozzá, bár a gyerek nyaggat.

Eléültetem? Igen néhány naponta megfogok neki engedni fél órát! Azért mert úgy imádom a netet? NEM! Mint írtam az összes ovistársa ismeri már a gépet, néhány játékot. Egymást húzzák. Az enyém "el van maradva" ez ügyben. És ez rossz neki. Szigorú felügyelettel ilyen párosítós, számkeresős játékot fogok neki engedni. Nem durva ez hidd el. Vagyis régebben nekem is elveim voltak, de kénytelen vagyok engedni, hisz minden nap úgy jött haza, hogy játék a neten. Miközben azt se tudta nagyon mi az a net. Hisz gépünk se volt. Ő úszni jár és focizni, elég aktív gyerek, nem is lenne ideje "függővé válni"hisz ideje se nagyon. Ezért igenis meg fogom neki engedni. Ha bennt punnyadna egész nap a lakásban biztos nehezebb dolgom lenne, de így nem félek.

Az egyszervolton találtunk egy szuper párosítósat , már simán végigcsinálja, a másik weboldalon meg egy békaugrálósat , ez is tetszik neki. Köszi a segítséget!

2012. jan. 1. 18:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Azoknak írnám, akik szerint ez durva, az elsős kisiskolások,tehát hat-hét évesek, már kapnak rendszeresen olyan házi feladatot, amit neten vagy számítógépen kell megírni! Majd ha lesz gyereketek, megtudjátok...
2012. jan. 1. 19:18
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Van gyerekem... Mind1, Te biztosan jobban tudod!

Kedves kérdező! Így teljesen más már a helyzet, persze, így szerintem sem baj. Én csak abból indultam ki, hogy a 10 éves húgom 17-18 évesnek adja ki magát a neten... És nem ő az egyedüli, kb minden vele egy idős gyerek ezt csinálja, de ők még nem tudják hogy ezeknek milyen következményei lehetnek. Én 10 évesen még azt sem tudtam, hogy van internet a világon (gondolom Ti sem) Így elég gáz, hogy a mai "tizen"-évesek állandóan a facebookon, és társain lógnak, ahelyett, hogy sportolnának, szakkörökre járnának... Na, az én gyerekem nem lesz ilyen! (Gondolom a Tied sem) :)

2012. jan. 1. 21:04
 10/14 A kérdező kommentje:

Hidd el én sem örülök a dolognak. Pár éve amikor unokatesóm 4 éves lányának már az volt a büntetése, hogy nem gépezhet, teljesen lehaltam. Sőt ítélkeztem. Ezért nem is volt nekünk gépünk többek között. De eljött az idő, hogy feladtam az elveimmel. Ez már más világ sajnos. És tetszik-nemtetszik haladni is kell vele. Azt pedig nem akarom, hogy a gyerekem ilyen kis dolog miatt hátrányba kerüljön, mert sajnos már ott tartunk, hogy ez megtörténhet. Egy ideig biztos vagyok benne, hogy nem kell aggódnom, hogy "függő" lesz, hisz ő egy rettentő mozgékony, sportok iránt érdeklődő gyerek. Remélem ez így is marad és a későbbiekben is többre tartja majd a mozgást...én erre nevelem. Bár eddig sem kellett nevelnem rá, ő maga csinálja csak győzzem hordani :-)

De szerencsére találtam okos kis játékokat , a mai napot erre szántam. Így ha kedve van leülünk és ezt is tanulhatja..

2012. jan. 1. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!