Hanyadik gyermeketek erkezett tervezetlenul?
Termeszetesen a kerdes azoknak szol, akiknek van meglepetes gyermekuk. :)
Jelenleg meg nekunk sincs, ket gyermekunk van, de mindkettot tervezetten vallaltuk, viszont nekem mindig is volt egy olyan erzesem, hogy az utolso gyermekunk meglepetes baba lesz. A ferjem izgul a megerzesem miatt picit, mert mi egyebkent 3 gyermeket szeretnenk es azon topreng idonkent, hogy a meglepetes az lesz-e, hogy a harmadik jon korabban, vagy a negyedik gratiszban. :)
Ismeroseim kozott egyebkent eddig ugy vettem eszre, hogy altalaban az utolso, harmadik vagy negyedik gyermek jon veletlenul, a masodik leggyakoribb dolog pedig az elso gyermek meglepetesszeru erkezese.
Kivancsi lennek, hogy ez nalatok hogyan alakult, ez csak amolyan ministatisztika lenne.
Koszonom a valaszokat elore is.
(Mellesleg en is meglepetes voltam, negyedikken jottem a sorban harom tervezett gyermek utan a szuleimnel.)
3. és 4. baba tervezett volt mégis meglepetések :-)
Még építettük a házunkat amikor kiderült hogy terhes vagyok, ráadásul ikrekkel :-)
Kicsit belehúztunk hogy kész legyünk amíg a babák megszületnek.
Tehát terveztük őket, de csak akkorra amikor már kész a ház, és nyugi van.
Most 1 évesek,imádom őket :-)
35.N
Az elso gyermekunk :) Kisfiu lett,mar 2,5 eves.
Most viszont nagyon tervezzuk a kistesot,ez az elso probalkozos honapunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!