Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted 39 éves nő vállalhat...

Szerinted 39 éves nő vállalhat gyereket?

Figyelt kérdés

2012. febr. 11. 14:17
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
65%

Arra azért kiváncsi lennék, kedves utolsó, hogy ha 39 éves korodig nem lenne lehetőséged szülni, akkor viszont végre sikerülne teherbeesned, mit választanál: vállalnál ennyi idősen gyereket, vagy inkább ne legyen, az elveid miatt?

Egyébként én nem készülök 60 évesen meghalni, a legtöbb nőrokonom igen szép kort ért meg. Ha valaki vigyáz az egészségére, még így is táncolhat az unokája lagziján.

Más meg hiába szül fiatalon, ha 40 évesen elviszi valami csúnya betegség, vagy baleset.

2012. febr. 12. 13:34
 32/33 anonim ***** válasza:
70%
30. válaszolónak:Te melyik bolygón élsz?Manapság egy 60 éves nő még ereje teljében van,dolgozik,stb.Különben meg,az előttem válaszolónak igaza van:bármikor bármi történhet,akkor inkább ne szülj,mert lehet,hogy 40 évesen betegségben,vagy balesetben meghalsz.
2012. febr. 12. 18:05
 33/33 anonim ***** válasza:

Én tervezetten nem vállalnék, ha becsúszna, akkor igen, de egyáltalán nem a kor miatt, hanem mert már van 4 és kicsit örülök, hogy már a legkisebb is 12 éves. De ez teljesen egyénfüggő. Ha még nem lenne gyerekem, vagy csak egy lenne biztos hogy szeretnék.

Ha rendszeresen jársz ellenőrzésre nem lesz nagy gond.

2012. márc. 5. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!