Természetesen ameddig van menstruációja addig többnyire képes a teherbe esésre.
Aztán az emberek véleménye más dolog, mindenki maga érzi.
Én például 30 fölött sem szülnék, más 35 fölött nem szülne, megint más ilyenkor kezdi tervbe venni az elsőt. Nem vagyunk egyformák.
Ahogy írták is többen, hogyha az egészségi állapotod rendben van, akkor igen.
Sajnos tényleg egyre több nő szül később anyagi okok miatt, illetve 1 gyereket, ha vállalnak.
Másik:
"MladaBosna válasza:
Amennyiben felelőtlen, akkor mindenképpen."
Szerinted mennyire felelősségteljesebbek azok a tinik, akik 16-18 évesen szülnek nulla anyagi háttérre? S vagy az ő szülei nevelik fel a gyereket, vagy állami gondozásba adja.
Inkább vállaljon később, minthogy 20 évesen 2 gyerekkel semmit nem tud csinálni, mert se végzettsége, se állása, se lakása nincs.
Ki az a vadbarom aki az emberek véleményét,főleg hogy egyik sem volt sértő lepontozta??
Ha nem úgy gondolja mint a kérdező akkor már le kell mindenkit pontozni???
Mindig lepontoznak mindenkit, engem gondolom azért pontoztak 37%-ra mert nem szülnék 30 felett.
Ezek után mondja nekem bárki, hogy nem irigyek az emberek. Na mindegy, engem hidegen hagynak :) Gondoljon mindenki bármit :)
Egyébként azt valaki elárulná, hogy a kulcsszó miért só?
Hogyne vállalhatna :-)
Én az 5. babámat várom és 35 éves vagyok tehát 36 leszek amikor megszületik a baba.
Imádom a gyerekeket, és igen sehol sincs leírva hogy hány éves korig lehet szülni.
( Nem vagyok roma, és nem is a segélyekből élünk, köszi :-) )
Miért ne?
Én 37 éves leszek, most várom a második babánkat. Az elsőt 35 évesen szültem. Nem én akartam ilyen későn szülni, 30 évesen szerettem volna már babát, de nem jött össze, volt két vetélésem is. Nálam a 40 év a felső korhatár, amíg még vállalnám a szülést, de semmi bajom azokkal a nőkkel, akik ennél idősebben szülnek. Biztosan megvan rá az okuk.
Én nem szülnék ennyi idősen. Nagyon megterhelő már a szervezetnek, arról nem is beszélve, hogy öregszik az ember. Arra is gondolni kell, hogy 20 év múlva mire a gyerek nagy lesz, ő már 60 éves lesz. Lehet, hogy nem is él, vagy ha még is, ki tudja milyen beteg lesz. Nem hiszem, hogy egy 60 éves ember el tud indítani egy gyereket az életbe, vagy ha beteg, akkor szegény gyerek kezdje így az életét...
Ha vannak nagyobb testvérek, akkor más a helyzet, mert segíthetik egymást.
Sokan csak odaig jutnak el agyban, hogy MOST menstrualok meg, egeszseges is vagyok, hat mıert ne?
Csak arra nem gondolnak, hogy milyen lesz MAJD jarokerettel betotyogni a gyerek diplomaosztojara...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!