Miért szereted egyik gyereked jobban a másiknál?
10 éves volt a lányom amikor az öccsével terhes lettem.
Imádtam a lányomat(most is imádom)amióta megszületett.Okos, szófogadó,kedves és nagyon anyás.Becsületes,igazságos.
El nem tudtam képzelni h a kisfiamat is ugyanúgy fogom szeretni.Én is azt éreztem a korházban(amikor a fiam megszületett) ,h menjek már haza a kislányomhoz,de már akkor éreztem,hogy ha engednének sem mennék a fiam nélkül. Amikor vizsgálgalták iszonyúan aggódtam szinte elviselhetetlen volt.Ugyanazokat éreztem a kisfiam iránt mint annak idején a nővére iránt.
De ez a jelenlegi érzésem irántuk nem egyforma.Másképp lehet(kell) szeretni egy 12 évest és másképp egy 2 évest.
A 2 évesnek nagyobb szüksége van rád egy icipicit.A 12 évesre kevesebb időm és figyelmem jutott mint amég nem volt a kicsi.Ezért sokszor attól féltem,hogy nem szeretem eléggé vagy annyira mint az öccsét.Ez rossz érzéssel töltött el.A 12 éves lányom megérti h nekem most kevesebb időm van rá,nem féltékeny,szereti az öcsikéjét,segít nekem.
Tehát én nagyon odafigyelek h ne tegyek külömbséget és figyelem az érzéseimet.Hol egyik ,hol másik iránt érzek erősebben.Összegezve egyformán szeretem Őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!