Van itt rajtam kívül olyan anyuka, akinek (már) nincsenek barátai?
10 hónapos a kislányom, és azt hiszem most már elmondhatom, hogy megszűntek a barátságaim. Vannak ismerősök, akik régen barátok voltak és akikkel kb. 2 hónapban egyszer összefutunk és néha váltunk 1-1 emailt.
Mielőtt szültem, volt egy nagyon jó barátnőm akinek nincs gyereke és azóta már nem kíváncsi rám, jóformán emailt sem ír soha, mindig csak én keresem de ezt már meguntam. Volt egy ezeréves barátságom egy fiúval akit kábé október óta nem láttam és alig beszélünk. Ahányszor keresem, hogy találkozzunk, mindig talál kifogást (általában a munka). Volt egy baráti pár szintén gyerek nélkül akikkel össze szoktunk járni, mi voltunk náluk ősszel de ők azóta csak gyártják a kifogásokat, hogy miért nem érnek rá eljönni. Jóban voltam kollégákkal akik szintén ezer éve nem keresnek meg, ha én írok nekik akkor válaszolnak de ennyi...Van egy hasonló korú anyuka egy kisfiúval akivel már nagyon régóta jóban vagyok de sajnos kb 2 havonta tudunk csak találkozni vele is.
Annyira szerencsétlennek érzem magam, van még ilyen helyzetben valaki? Én nem akarok új barátokat, a régieket akarom visszakapni :-((
Bele gondoltál miért lehet ez?
Nekem voltak régen is gyerekes barátaim és most én vagyok gyerekes vannka gyerektelen barátaim is.
Amit észre vettem sok helyen ha jön a gyerek megváltozik minden. Már nem képesek kimozdulni, ha hívjuk öket sehova nem akarnak menni. Most fáj a hasa, most sír, most fogzik meg mindenféle kifogások majd eljön az idö hogy enm hívjuk többet öket.
nekünk is voltak rossz éjszakáink, beteg gyerekünk, de ha úgy éreztük a gyerek miatt nehezebb akkor egyszüen hozzánk szerveztük a barátokat. volt hogy én mentem el egyedül vagy a férjem, mert így könnyebb volt.
egy étterem nem volt kihívás babával sem, habár figyeltünk nem dohányzó legyen.
Ha nem akarnak téged látni, az elhiszem, hogy rosszul esik.
Tégy egy próbát, hívd fel őket és mondj egy biztos időpontot, amikor tudsz velük találkozni.
Ha mindenki lemondja, akkor ők nem igazi barátok.
Nekem is leépült egy pár kapcsolatom, de azokról így ki is derült, hogy nem is voltak jó barátok. Viszont van pár barátnőm, akikekkel valahogyan de meg szoktuk oldani a találkozást. Lehet ritkábban találkozunk, de nem hanyagoljuk el egymást.
hát fel a fejjel!
Nekem is volt egy tutkó barátnőm mióta van gyerkőc alig beszélünk!
Volt egy nagyon jó fiu barátom ő vele is alig dumálunk!
Bár nekem sok kisgyerekes anyukás barátosnőm van akivel a játszón ismerkedtünk össze!
Még nem volt gyerkő én sem keresgéltem a gyerkős anyucik társaságát!
Valahol érthető is!
Nem tudom, miért tűnhettek el mert akiket felsoroltam, a 3-ból 3-nál a kifogás mindig a sok munka, amit el is hiszek de én is voltam olyan helyzetben , hogy rengeteget dolgoztam és arra mégis volt időm, hogy a barátokkal találkozzam. És máshova eljárnak, pl. az említett barátnőm jógázni meg úszni, vásárolgatni stb. De velem nem tud találkozni. Amikor megbeszéltük fixen, hogy mikor és hol találkozunk, sőt olyan program volt amit előre ki kellett fizetni (én fizettem), képes volt előtte este lemondani! Azóta is már sokszor megbeszéltük hogy találkozunk de neki soha nem volt jó.
Jó lenne ha találnék újakat de igazából a régieket sajnálom nagyon.
Velem dettó ugyanez van.
Mindenki leépült idővel mellőlem, akiről azt hittem a barátom. Most csak 2 pici(4 éves,3 hónapos)és a férjem van + a háztartás. De rájöttem az nem barátság,ahol csak te írsz, hívogatsz.
Nem tartok igényt az ilyen "barátokra". Inkább töltöm az időmet az én csöppségemmel. Néha szar, hiányzik, hogy kimozduljak, de akkor felmegyek a net-re és az is kikapcsol.Rájöttem, nem szabad görcsösen barátokat keresni!!Abba csak beleőrül az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!