Én vagyok az egyedüli aki úgy érzi hogy nincsenek barátai?
Nem.
Velem is így van. Nekem sincsenek. Sőt, már azokkal is akiket eddig jó barátnak hittem azok is elpártoltak tőlem úgy hogy nem tettem ellenük semmi rosszat.
Nekem sincsenek sajnos, én már rég így vagyok ezzel, de hát sajnos nem tudok változtatni.
15/L
Igazi barátság úgysincs, maximum egybevágó érdekek.
Ha ezek megváltoznak, máris nem akkora a barátság.
A haverok bőven elegendők, velük lehet szórakozni, de nem kell túl közel sem kerülni.
néha én is így érzem, de ez nem igaz.:) barátok mindig vannak
ha meg tényleg egyetlen egy sincs, akkor menj mondjuk sziniiskolába, vagy rajzszakkörre, vagy sportolni, és ott ismerkedj új emberekkel, lehet, hogy még szerelmet is találsz ott:)
Dettó
Én is végigfogom unni a hétvégéimet.
Általános suliba nem volt így, nálam középsuliba menet változott meg minden körülöttem..én is=( Azóta minden olyan rossz,mióta középsulis vagyoK!
Nem vagy egyedül.Én is nagyon rosszul érzem magam.Eddig én voltam a 'menő csaj'.Most még a legjobb barátnőm is azzal gyanusít,hogy bulímiás vagyok.Szinte mindenki kerül.Ahogy végig megyek a folyosón mindenki bután néz....ebben a pár napban ez nagyon zavart.De jövő héttől próbálok úgy viselkedni ahogyan eddig...nem foglalkozok senkivel.Talán sikerül :)
Nektek is sok sikert.Mindenhez :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!