Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én vagyok az egyedüli aki úgy...

Én vagyok az egyedüli aki úgy érzi hogy nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 16:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

Nem.

Velem is így van. Nekem sincsenek. Sőt, már azokkal is akiket eddig jó barátnak hittem azok is elpártoltak tőlem úgy hogy nem tettem ellenük semmi rosszat.

2010. szept. 3. 16:48
 2/21 anonim válasza:
85%
Sajnos én is így vagyok :(
2010. szept. 3. 16:49
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

Nekem sincsenek sajnos, én már rég így vagyok ezzel, de hát sajnos nem tudok változtatni.

15/L

2010. szept. 3. 16:51
 4/21 anonim ***** válasza:
69%

Igazi barátság úgysincs, maximum egybevágó érdekek.

Ha ezek megváltoznak, máris nem akkora a barátság.

A haverok bőven elegendők, velük lehet szórakozni, de nem kell túl közel sem kerülni.

2010. szept. 3. 16:52
 5/21 anonim ***** válasza:
78%

néha én is így érzem, de ez nem igaz.:) barátok mindig vannak

ha meg tényleg egyetlen egy sincs, akkor menj mondjuk sziniiskolába, vagy rajzszakkörre, vagy sportolni, és ott ismerkedj új emberekkel, lehet, hogy még szerelmet is találsz ott:)

2010. szept. 3. 16:52
 6/21 A kérdező kommentje:
Az a probléma hogy igazán csak a suli jó hely a barátkozásra, amúgy nem nagyon ismerek helyet ahol lehetne. Nemsokára 16 leszek de tudom hogy csomó hétvégét otthon kell majd végigunnom :S
2010. szept. 3. 16:53
 7/21 anonim ***** válasza:

Dettó

Én is végigfogom unni a hétvégéimet.

Általános suliba nem volt így, nálam középsuliba menet változott meg minden körülöttem..én is=( Azóta minden olyan rossz,mióta középsulis vagyoK!

2010. szept. 3. 16:58
 8/21 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagy egyedül.Én is nagyon rosszul érzem magam.Eddig én voltam a 'menő csaj'.Most még a legjobb barátnőm is azzal gyanusít,hogy bulímiás vagyok.Szinte mindenki kerül.Ahogy végig megyek a folyosón mindenki bután néz....ebben a pár napban ez nagyon zavart.De jövő héttől próbálok úgy viselkedni ahogyan eddig...nem foglalkozok senkivel.Talán sikerül :)

Nektek is sok sikert.Mindenhez :)

14/L

2010. szept. 3. 18:27
 9/21 anonim ***** válasza:
78%
én is így vagyok de már megszoktam :(
2010. szept. 3. 18:39
 10/21 anonim ***** válasza:
78%
én is így voltam. Szerencsére nemrég megismertem 2 lányt akikkel azóta a legjobb barátnok vagyunk :)
2010. szept. 3. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!