Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én vagyok az egyedüli aki úgy...

Én vagyok az egyedüli aki úgy érzi hogy nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 16:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Hozzá lehet szokni.
2010. szept. 3. 19:41
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Így van! Mindig rosszul esik amikor látom hogy egyedül vagyok a többiek meg mindig kisebb nagyobb csoportokba rendeződve beszélgetnek,röhögcsélnek. De hozzá lehet szokni. Például most kezdtem a 8.-at eddig se volt valami sok mondanivalójuk nekem de most már egyáltalán semmit nem szólnak hozzám, levegőnek néznek. Ja, kivéve a fiúkat na azok észrevesznek. Minden helyzetet kihasználnak hogy felbosszantsanak valamivel. Évnyitón már meg se lepődtem hogy senki nem ült mellém és egyedül ülök az első padban mivel a hátsókat mindig elfoglalják a fiúk a többit meg a lányok az ilyen 2. 3. padokat és én egyedül beülök az egyik első padba. Szünetekbe meg egyedül dekkolok a wc-n. A fiúk meg mindig azzal vannak elfoglalva hogy én sírni megyek a wc-be. Egyeteln egyszer sírtam a wc-be úgyhogy nem tudom honnan veszik hogy én mindig csak azért ülök ott. Szerencsére van egy legjobb barátnőm de ő nem az osztálytársam. :( Szóval nem vagy egyedül.

L/14

2010. szept. 3. 19:59
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Nekem sincsennek barátaim. Nem is voltak soha.Úgy érzem nem is lesznek. De nem csak azért mert mindenki olyan értektelen, hanem talán azért is mert nem tudnék megbízni senkiben sem. De nem baj, nekem jó így.... egyébként is olyan magányos farkas típus vagyok. :)
2010. szept. 3. 20:05
 14/21 anonim ***** válasza:
59%
nekem igazi barátaim nincsenek, csak egy másik osztályban a legjobb barátnőm
2010. szept. 3. 21:40
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

11-es vagyok, és egy lány van az osztályban akiben tényleg bízok, de nem vagyunk legjobb barátnők, csak simán barátnők. A többiek azt mondják kedvelnek, eldumálunk, de ha program van, nem hív senki. Igaz, valszeg nem mennék el amúgy sem, de azért a szándék hiányzik. Ez tegnap történt,na de mindegy, ez van. A legjobb barátnőm egy évvel felettem jár, vele március óta vagyunk barátnők. Az osztályban kirekesztettnek érzem magam. Iskolán kívüli legjobb barátom a párom, a másik legjobb barátom egy fiú, ő Kaposvári, én BP-i vagyok.

Tehát "alig vártam a sulit".

16/L

2010. szept. 4. 10:04
 16/21 anonim ***** válasza:
78%

Jah és kihagytam, hogy 9-10. élévig volt három barátnőm az osztályban, de ők ilyen elvontak, egyszercsak már nem találtam őket sehol, nem is beszéltünk azóta és nem tudom mit ártottam nekik, akiket eddig utáltak, most meg azok a legjobb barátok a körben. Tehát ezért is érzem magam egyedül teljesen, emrt nem igazán voltam sose egyedül, mindig négyen voltunk.

Előző 16/L

2010. szept. 4. 10:05
 17/21 anonim ***** válasza:

Én is igy vagyok vele:(:(

Most 10.-es vagyok,tavaly sem volt túl jó,9.-ben,de volt azért 2 barátnőm az osztályban.Most az egyik már másik suliba jár,a másik az előző héten nem volt suliba,szóval rohadt egyedül voltam:(.A többiekhez meg már nem nagyon megyek oda beszélgetni,mert már félek,hogy nem fogadnának be:(.Szóval elég szar ez,bár jövőre tuti másik suliba megyek,mert a mostanit egyáltalán nem szeretem:S.Már tavaly is gondolkoztam ezen,csak akkor ez a 2 "barátnő" lebeszélt róla,hogy maradjak velük.Na,ezt is én szívtam meg a legjobban.De ezen már nem is csodálkozom:(

15/L

2010. szept. 5. 07:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem vagyok egyedül :( És sulin kívül hol lehet barátkozni és a legfontosabb hogy hogyan? Sajnos az, hogy sportoljak kizárt a tanulás mellett.
2010. szept. 6. 17:56
 19/21 anonim válasza:
úgylátom itt az emberek 99%a 14-16 éves...Ne legyetek elkeseredve, még fiatalok vagytok! Énis hasonló cipőben jártam ennyi idős koromban de higgyétek el nemlesz ez mindig így ha 1 picit is törekedtek! Nőni fog az önbizalmatok és egyre lazábbak lesztek:) Jah ésha olyan adódna h bulizni hívnak titeket ne utasítsátok vissza! Énis féltem anno a buliktól de már teljesen emgszoktam és az életem részei lettek:D Próbáljatok ismerkedni akár chat-en is, bárhol. Tudom nemkönnyű eleinte de majd belejöttök! Egyszóval: fel a fejjel és legyetek optimisták és igyekezzetek kihasználni a lehetőségeket!
2010. szept. 6. 19:57
 20/21 anonim ***** válasza:
nem. én is így vagyok vele :S:'(
2010. szept. 7. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!