Más is mos hajat gólyatáborba? És nem gáz ha fürdőruhában tusolunk le? Mert a fürdő úgy van hogy nincsenek függönyök vagy ilyesmi így a lányok közösen fürdenek.
Ezt utáltam a gólyatáborba :/
Nekünk máshogy volt,mi ilyen kolesz félébe voltunk. és sorbaálltunk a 2 zuhanynál :)
Szerintem senki sem fog meztelenül zuhanyozni..ha bikinibe belépsz oda,nem fogják letépni rólad :) No para :)
Miért lenne gáz hajat mosni gólyatáborba?Ez természetes dolog.Én nem mostam hajat a gólyatáborban,mert 2 napos volt és előtte megmostam otthon;)
Gondolj bele,ha te bemész fürdeni másokat fogsz nézni?Nyilván nem.
Szerintem fölösleges a bikini,amúgy is szerintem az cikibb,hogyha biknibe mész zuhanyozni és ott nyúlkálsz be,hogy megmost a nemiszervedet.
De ha téged ez ennyire zavar még mindig megoldás,hogy valamelyik szélső zuhanyzóba mész és a fal felé fordulsz.
Nekünk anno a táborba úgy volt,hogy 4 zuhanytálca volt köze műanyag.Na ez a műanyag átlátszó volt.Mégsem figyeltük egymást,hanem zuhanyoztunk,törölköztünk és felöltöztünk.Igen,ezt mind a zuhanyzóban,mert előtte volt függöny,viszont nem lehetet kiszámítani,hogy mikor nyit be valaki...Tapasztaltuk,hogy a fiúk szívesen nyitnak be "véletlenül".
15/L
Nem tudom a gólyatábor alatt mit értesz.
Én most voltam verébtáborba (mindenki gólyának hívja már ezt is.)
A Balatonnál voltunk. Voltunk 40en egy fürdőre és szintén nem volt zuhanyfüggöny, így lehetett látni, de vigyáztunk egymásra, nem fürödtünk bikiniben. Mert úgy volt, hogy egy ajtó nyílt egy helységben ahol lehetett fogat mosni stb. Onnan meg a zuhanyzó, ahol nem volt ajtó meg semmi, de vigyáztunk egymásra. Szóval nem volt nagy cucc. Nem látott senki semmit :D
egy felnőtt kérdése:
mitől kell félni a zuhanyzóban???? miért kell bikiniben tusolni?? talán benéznek a fiúk, vagy mi a fenétől kell parázni?
Ha tampont használsz akkor mindegy,hogy meg van nem fogják tudni.Ha meg betétet használsz akkor inkább zuhanyozz meztelenül,mert a bikinid véres lehet és utána majd moshatod ki.
Amúgy meg mi van akkor,ha nem borotválod?Semmi.
Anno a gólyatáborba nekem sem volt leborotválva,na persze nem őserdő volt,csak rövid szálak.De nem érdekelt.Végülis amíg nincs barátom addig értelme sincs borotválni,engem nem zavar.
Egyébként mondom,akkor menj szélső zuhanyzóba és nem fordulj a fal felé.Senki nem fogja látni,hogy neked van ott szőröd.
Amúgy lehet,hogy a többieknek is lesz.
Ezen sincs mit szégyelni,hiszen természetes dolog.
15/L (már egyszer válaszoltam:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!