Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más is mos hajat gólyatáborba?...

Más is mos hajat gólyatáborba? És nem gáz ha fürdőruhában tusolunk le? Mert a fürdő úgy van hogy nincsenek függönyök vagy ilyesmi így a lányok közösen fürdenek.

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 19:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megértem a kérdezőt, én se zuhanyoznék mesztelenül olyan helyen ahol más megláthat. Még ha csak lányok vannak akkor se.Ha befordul a fal felé akkor meg a feneke látszik szerintem az se jobb. De ha épp megvan akkor ne zuhanyozz bikiniben mert véres lesz. Szerintem inkább mondd meg a lányoknak hogy te nagyon szégyenlős mvagy és nem akarsz előttük tusolni úgyhogy addig ne menjenej be abba a helyiségbe ahol a zuhany van ameddig te nem végzel. De azért igyekez nehogy kiakadjanak. ;)

L/14

2010. aug. 24. 10:14
 12/13 anonim ***** válasza:

*vagy

*menjenek

2010. aug. 24. 10:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Biztos lesz valami rúd amin a zuhanyfüggöny kellene hogy legyen,arra tedd föl a törölköződ,mint egy függönyt.De mindenkinek puncija van és mindenkinek meg szokott jönni(vagy majd meg fog jönni).szóval hidd el nem gáz.Hány éves vagy?Nekem sincs borotválva és tőlünk az osztályból szerintem senkinek se.
2010. aug. 27. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!