Csak nekem tűnik soknak a " minek annyi gyerek, ha csóró? " kérdés, vagy mostanában tényleg több ilyen kérdés van? Miért?
Személy szerint mélyen felháborít amikor az aktívban vagy akármilyen műsorban a tv-ben van pofája sírni egy alkoholista anyukának, hogy 4-6 gyereket nevel, potom pénzből..Könyörgöm, ba..ni szeret, de gondolkodni már nem tud?! Magának szült, nem nekem, oldja meg.. Éérdekes, nekem nincs gyerekem, max. 1 lesz - ha lesz, nem 6. S az is felháborító, hogy a legalacsonyabb iskolai végzettségű, legbutább emberek szülnek 4-6 gyereket.
Jogos a sok ilyen kérdés...
Ezeket én sem értem!
Csak szegény gyerekekkel ...nak ki!Mert ők sinylik meg az egészet!Dolgozni nem tudnak és ebben nem csak a kisebbség tartozik bele!2 gyereket nevelek 4en vagyunk a családban csak kajára megy el 90 ezer ft körül!Nem is értem hogy tudnak családiből meg segélyekből meglenni!
Sztori:
Voltunk egyzsre a boltban nagybevásárláson és ott előttünk állt egy hölgy 2 gyerekkel!A kosarában kb 10 üveg sör meg pálinka!A gyerek sirt egy 40ft os Americana csokiét!
Az anya felhangod kiabállt rá hogy miből vegye meg neki azt hiszed minden nap tellik csokira?
A könnyem kijött,a párom betett a kosárba 10 americana csokit kifizettük és oda adtuk a gyereknek!
Az asszony hálálkodott hogy köszönik szépen,sajnos kenyérre sem tellik!
Sétáltunk kifelé és ott láttuk hogy kint még 4 gyerek várja és 3 hapsi!
SZóval nem értem én sem!
Másik sztori:
Mentünk a gyerekorvoshoz és bement egy anyuka(kisebbség) a lányával az orvoshoz kicsit nyitva maradt az ajtó!
Hallom amint az anyuka mondja a doktornőnek hogy dr nő nagy baj van!Hát mi a baj?
A lány nem tud teherbe esni pedig már fél éve próbálkoznak!Kb 13-14 éves lányról lehetett szó!
Ha kicsit lentebb mentek,akkor ott van egy ilyen kérdés.
Én azt nem értem,hogy "csóró vagyok,enni nincs mit"- de olyan dolgokat képes megvenni,amit én nagyon ritkán: hajfesték,péksütemények,üdítők,ruhák (magára!)... noha a kamra tényleg üres,de ezeket az összegeket pl egy nagyobb családnak is jobban megéri venni 1 kg kenyeret,mint ugyan abban az árban péksüteményt! Vagy a hajfesték miért nem hanyagolható,ha a kamra üres? Ruhát sem vettem már magamnak jó ideje,még turiból sem,pedig enni mindig van mit- nem állunk szuperül (ahogy szerintem senki sem!) de azért értitek!! És ne mondja senki,hogy az,hogy mire költi,az az Ő dolga! Akkor ne sajnáltassa magát! - nem??
Előző v.ok!
Egyébként nem tudom ha én bajban lennék akor nekem ki segítene!?Mert én tuti nem kapnák segélyt meg semmit sem mert van egy autónk ami 11 éves :) és az már luxusnak számit!
Szóval?Nem értem az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!