Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vállal sok gyereket,...

Miért vállal sok gyereket, aki nem képes eltartani őket?

Figyelt kérdés

Erről a Minden Gyerek Lakjon Jól programról jutott eszembe, hogy a TV-ben is a nő 6 gyermeket vállalt, és még ennivalót sem tud szerezni nekik. 1 fizetésből élnek 8an és csodálkoznak, hogy nincs pénz semmire, kellenek az adományok a segélyek, stb.

Féreértés ne essen, nem ítélkezni szeretnék senki felett, és én is sajnálom azokat a gyerekeket, akiknek nem jut elég étel..

De miért csinál egy felnőtt (elvileg felelősségteljes) ember ilyet? Miért jó szülni, szülni mint a nyulak, már elnézést a kifejezésért, a semmire? Mások 1 fizetésre 1 babát sem mernek bevállalni, akkor az ilyen emberek miért vállalnak 3-6gyermeket is?

Ti ezt értitek?

2012. febr. 6. 20:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Én a cigányoktól tudok falra mászni.Jön a családi szószerint zabálják a gyros-okat a magyar meg számolja,hogy mire jut neki.3 nagy szatyor ruhával jönnek a boltból.Kérdem én miből???A magyar pénzéből?Ja és múltkor pont apukám mondta,hogy neten olvasta,hogy a cigány azt mondta,hogy őt miért nem tartja el az állam,mert ők megérdemlik.Legalább szülnek gyereket.A magyar is szülne,ha nem 12000 ft lenne a családi pótlék, a gyes nem 25000 ft lenne és lenne több munkahely,hogy legalább gyedet kapjon.Bocsi az off-ért.
2012. febr. 7. 07:49
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Egyetértek avval amit írsz,de emberek lássuk már az is hogy vannak akik dolgozni akarnak,de nincs hol és ez így van,kitudja mi lenne velünk is ha férjem nem kap németbe munkát!!!Mi ebbe a sz... országba nem sokáig maradunk,mert nem lehet itt megélni!!!Ja és mi is 3 gyereket tervezünk,de nem ide.
2012. febr. 7. 08:39
 13/14 anonim ***** válasza:
86%

na jól le lettem pontozva mert nem sajnálom őket?! hát nem is fogom, az embereknek legyen már eszük hogy nem másnak hanem maguknak szülnek, saját felelősségük legyen már felnevelni a gyereket ne máson élősködjenek már. akkor mehetnék én is hogy ó kéne egy nagyobb ház, meg egyebek, csak mert én dolgozok gyerekem nincs....És van embereknek képük bárkihez is fordulni!Ez a szégyen itt!!!

/ezt is le lehet pontozni/

2012. febr. 7. 17:33
 14/14 anonim ***** válasza:
61%
hát én felpontoztalak.....Én is sajnálom az összes szegény gyereket mert nem tehet róla hogy hova születik.De már annyira unom hogy a házon kívüli műsorba is mutatják a szegény családokat aztán mindenhol minimum 4 gyerek van de inkább több.Akkor minek szült annyit??Nekem 1 van szereték majd egyet még de nem most.Pedig nem egyik hónapról a másikra élünk,de ha lenne még egy akkor nem biztos hogy hónap végén is lenne pénzem kényelmesen így ezt nem kockáztatom míg nem találok állást.Na az meg hogy kapnak cigány telepet újépítésű házakból felháborító és lkázító nagyon.Én meg vegyek fel hitelre(6 hónapja vettem)de nekem önerőt be kellett mutatnom amire évekig spóroltam.No komment ez Magyarorság én nem így szeretlek....
2012. febr. 8. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!