A gyerkőc mennyi idős korában szabad/lehet először akár 3 hétre elutazni nélküle?
Én nem hagynám!
De ha lenne babád te sem :)
Én csak olyan 7-8 éves korában!
Hamarabb biztos hogy nem!
Nem tudom de mi 2 napot voltunka a párommal erdélyben és nagyon nehezen birtuk mi is és a gyerek is!
Akkor volt 3 éves!
3 hét az rengeteg idő!
Lehetni lehet persze.
DE én biztos hogy nem lennék képes még 1 hétre se nem 3-ra elmenni a gyerekem nélkül.Le lehet pontozni nyugodtan de én tuti nem hagynám magára azért hogy én egy jót szórakozzak.
én még nem hagynám ennyit magára....ez elég soknak tűnik....
meg mi van ha nagyon ragaszkodó típus lesz és nem tudjátok egyszerűen itthol hagyni??
3 éves gyerek még pici, csak 1-2 napra hagynám nagyszülőkre, de azt is csak akkor vállalnám be, ha előtte beszoktattuk volna.
3 hétre csak egészen nagy gyereket hagynék itthon, de tuti nem érezném jól magam ettől. Szerintem az utat vállaljátok be gyerek előtt. Ha jól értem, még úgysem terveztek most babát.
Majd meglátod, ha babád születik, már nem lesz kérdéses számodra sem, hogy nem hagyhatod másokra ilyen hosszú időre. Még attól is ódzkodni fogsz eleinte, hogy bölcsis, vagy óvónénikre merd bízni.
6 hónapos volt a lányunk amikor egy hétre a nagyszülőkre bíztuk, mert elutaztunk pihenni.
Három hétre először 19 hónapos korában hagytuk a nagyszülőknél, amikor évfordulónkra utazást kaptam a páromtól olaszba.
Menjetek nyugodtan szerintem! Az enyém két éves most és teljesen kiegyensúlyozott.
Köszönöm hogy ennyien válaszoltatok.
Ez hogy elmenjünk, nagy álmunk, de most építkezünk, még vagy 1 évig, így mostanában nem lesz annyi pénz.
Nem utazgatnánk, hanem aktívan sportolunk, és ott olyan lehetőségek vannak amik Európában nincsenek.
Még arra is gondoltam, hogy pont időszerű egy párnak ennyi időt csak kettesben töltenie, amikor a gyerek már kicsit nagyobb, hogy újra átérezzék, amit előtte. Persze utána más, mert egy család leszünk, de attól még az a család akkor erős, ha a szülők is kikapcsolhatnak és feltöltődhetnek.
Azért gondolkoztam ezen, mert ha gyerek előtt utaznánk el, akkor csak kb. 4 év múlva tudnánk gyereket vállalni, azt meg nem szeretném, hogy majd később rágódjak azon, hogy nem élveztük ki a szabadságunkat, amíg lehet. Amúgy 4 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!