Használ (t) valaki bicaj után köthető utánfutót? Olyat amibe 2 gyerkőc is beköthető.
Egyik ismerősömnek van, szeretik. 3 gyerkőc van, a legnagyobb már harmadikos, a két kisebb még ovis.
Jó ötlet, szerintem nyugodtan vegyél!
Én használtam (3 fiam van 6éves 4 éves 1 éves)A két nagynál kétszemélyesem volt még TAVAJ vittem őket benne.nagyon jó dolognak tartom sokkal biztonságosabb mint a gyerek ülés!!!!Ha nem lenne a kisfiam talán még mos is vinném őket.....Bár már tzudnak bicajozni.Most cseréltem le egy személyesre amit lehet tolni is.De a kicsi is imádja!Én csak javaslom neked nem fogod megbánni!
remélem tudtam segoiteni:)
Köszi, köszi a válaszokat!!!
Úgy belelkesültem, hogy már nézegetem is őket :-D
Bár a kicsi még ülni sem tud ( 4 hónapos) de már eldöntöttem veszek egyet! Nem tudom érdemes-e használtat venni? Ehhez kell bukó sisak?
Errefelé nincs padka:-)) csak kátyú de már látom is, hogy nem csak itthon fogjuk ezt használni hanem kirándulni is lehet vele menni. Amelyik babakocsivá alakítható az csak annyiban különbözik, hogy levehető az a bicajra csatlakozója vagy esetleg dönthető a hátrésze? Vagy ennyire extrát ne akarjak:-D ? Mert el tudnám képzelni, ha esetleg nem csak az oviig megyünk, hogy a gyerek bealszik.
Nekünk van,és imádjuk :)3 évesek a kisfiaim, elég nehezek (16 és 17 kg), de elférnek benne. Overálban kicsit szűkösen, de volt már hogy el is aludtak benne. A miénkhez nincs kerék, de ha lenne, akkor sem dönthető az ülő része, szóval kényelmesebben nem tud feküdni benne a gyerek.
Külön-külön bekötöm őket, van keresztül még 1 öv, ami összeköti őket, teljes a biztonság. Hátra lehet pakolni, senki nem látja mi van benne, ilyen hidegben takarót rakok alájuk, és az esővédőt lehajtom, így bent marad a meleg, olyan mintha az autóból szállnának ki, beszuszogják :)
Sajnos esőben is le kellett teszteltem, teljesen vízhatlan. Könnyű tisztítani, nyáron elég csak a fekete rovarhálót lehajtani, a bogarak miatt. Szeretnek benne utazni, nem túl nehéz húzni, bár azért észrevehető a majd 45 kg-os súly. Lapra csukható, csomagtartóban elfér, bár mi összerakva tároljuk,mert majdnem minden nap megyünk vele.
40 kg-ig van, papír szerint, de tartozik hozzá 2 oldalra merevítő vas, így férjem szerint többet is bír. Magasság korlát van bejelölve rajta, de attól még távol vannak.
Kisvárosban lakunk, itt érzem az egyetlen hátrányát: nem merem kint hagyni a bolt előtt, mert amilyen egyszerű a bicajhoz csatolni, olyan könnyű le is venni róla. De ez falun azért másképp van.
Használtan is lehet jó állapotút venni, nekünk sikerült. Ha fedett helyen tárolod, nem fakítja ki a nap, néha áttörlőd, könnyű karban tartani, alig használódik el.
Erre is válaszoltam, vannak benne képek is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Szerintem mindent leírtam róla, de ha van kérdésed, szívesen válaszolok :)
Talán még annyit, hogy mikor megvettük, féltem a véleményektől, de tévedtem. Mindenki jópofának és ötletesnek találja, azóta 3 másik ilyen is van a városban :)
Húúúh, utolsónak nagyon köszönöm a kimerítő választ:-)
Már egészen kiokosodom utánfutóból:-) megnéztem a képeket is már most tudnék választani:-)
Az biztos, hogy 40-50 kilóig terhelhetőt kell vennem mert a fiam már 17 kg., a kislányom pedig 6 kg. az már most 23kg.
Köszi még egyszer a válaszokat, és ha van még valakinek tapasztalata írjon nyugodtan!
További szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!