Az isofix-es gyermekülés beköthető hagyományos módon is isofix-el nem rendelkező autóba, vagy ez vlm speciális dolog?
Figyelt kérdés
Vannak tehát külön bújtatói az övnek, ha nincs isofix???2009. aug. 6. 21:33
1/6 anonim válasza:
Isofix-es ülést csak isofixes autóba rakhatsz.
Autósülést keresel?
Mi ezt vettük: [link]
Ez nem isofixes, viszont nagyon jó a töréstesztje.
2/6 anonim válasza:
Ezek nem övvel vannak bújtatva,hanem két kiálló fémcsőre van rápattintva az ülés.Ettől mozog együtt az autóval.Ha nincs meg az autódban az a 2 kiállás,ami ehhez kell,akkor nem mész vele semmire.
3/6 anonim válasza:
Vitatkoznék, a mi ülésünk izofixes, de hagyományos módon is beköthető.Azért ilyet vettünk, mert van egy speciális adapter amivel tudnánk csatlakoztatni, (izofix alap), amit külön lehet megvásárolni az ülésünkhöz. Nagyon drága, gondoltuk, ha jobban állunk utólag megvesszük. Még nem történt meg:)
4/6 anonim válasza:
A 2.válaszoló vagyok.Az sem isofix,hanem rögzítő talp.Ha isofix talp lenne,akkor szintén arra a kiálló kis bütyökre kellene rápattintani(nem pedig az övvel bekötni).Felesleges isofixes ülést venni,ha csak hagyományosan köthető be,mivel azok az ülések jóval drágábbak(a miénk is 80 ezer ft volt),de nem fogja azt a védelmet nyújtani(hagyományos bekötés mellett)mint amit isofix csatlakoztatással nyújtana.
5/6 anonim válasza:
Igazad van a talpat illetően, de ettől még beköthető hagyományos módon is, eléggé utánajártunk a megvásárolt márka töréstesztjeinek, még így is sokkalta biztonságosabb mint a legtöbb gyerekülés. Nem is értem miért vitatkozol.
És igen drágább, de nem adta meg a kérdező, hogy szempont lenne, hogy kifejezettem olcsó megoldást találjon. Annyit kérdezett beköthető-e, erre a válasz:igen, egyes ülések esetében.
6/6 anonim válasza:
Nem nem,egyáltalán nem akartam vitatkozni!Csak úgy gon doltam/gondolom,h ha csak hagyományosan tudják bekötni,akkor nem érdemes sokkal többért megvenni.Ne haragudj,de tényleg nem gondolnám,h vitatkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!