Mit éreznél ha nem esel teherbe 30 körül és visszagondolsz hogy 19 évesen 2 abortuszod is volt?
Nekem nem lenne lelkiismeret furdalásom.
Nyilván akkor 19 évesen jól döntöttél, az volt a helyes út valamiért. Azon már kár bánkódni, attól most nem leszel előbb terhes, ha emészted magad, sőt!
Fel a fejjel, lesz még neked is egy tündéri babád!
Fel a fejjel. Persze könnyen mondják azt, hogy ne foglalkozz a múlttal, nem könnyű, de le kell zárni.
Hidd el neked is lesz kisbabád!
Ha nem vagyok túl indiszkrét miért volt 2 abortuszod egymás után?
Az első úgy volt hogy tabletta alatt. Én megakartam tartani de anyukám és a pasi nem. Suliba jártam nem tudtam volna felnevelni.aztán egy éjszaka megindult magától a vérzés irány a kórház es ott alatatásban fejezték be.Ez még ugy ahogy olyan hogy be,agyarázhatom nem en tehetek rőla de a papirok már megvoltak megtettem volna. A 2. Becsuszott megakartam tartani akkor már elköltöztem anyámtól de az expasim azt mondta nem vállal se engem se a gyereket utcára kerültem volna és annyira bele voltam zugva abba a pasiba hogy meg akartam tartani őt.elég kis hülye csaj voltam és nem gondoltam át bár akkor is nehéz lett volna mert mondjuk hazamegyek anyámhoz akinek kevés a fizetése abbol is letiltják a hitelét és a tesóm még tanult. Így volt ez a 2 eset. Utálom magam érte. Mert arra gondolok hogy a cigányok is valahogy felnevelik munka nélkül akkor nekem is ment volna valahogy.meg utálom miatta az anyám hogy annyira rajt volt az abortuszon nem adott döntési lehetőséget meg az exem aki cserben hagyott ugy erzem kihasznalt.aztan utálom magamat mert megtettem elmultam 18 dönthettem volna.valahogy csak lett volna.
Én sose kellettem igazán senkinek csak kihasználtak sose akart azóta se senki gyereket tőlem csak a férjém de nem tudom neki ezt megadni.
Nincs peteérés.mindent próbáltám már .
Nagyon sajnálom. :-(
Biztosan nincs semmilyen más megoldás?!
sors :SSS én elmennék valami lélekbúvárhoz vagy jóshoz vagy mit tudom én, nem hiszek ezekben, de ha ezt átélném akkor tuti azt gondolnám...
ne emészd magad. tudom, mondani könnyű.
a legjobbakat kívánom! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!