Van olyan banda/előadó, amiért régen odavoltál, de ma már csak fogod a fejed, ha visszagondolsz rá?
A kérdés mindent elmond. :)
Akkor kezdem én. 14 évesen biztos voltam benne, hogy az Evanescence a legjobb banda a Földön. *facepalm*
black eyed pease, britney:D:D
de az evanescence számomra még mindig a legjobbak közt van:P talán egyszer én is kinövöm:D:D
tokijó hotel, rihanna...jézusom...
mostmár jó útra tértem, Tankcsapda A7x Metallica:PPP
VIP, V-Tech, Hip Hop Boys. Ezeken már tényleg fogom a fejem, de mentségemre, akkor még kisebb voltam, de azóta jobb útra tértem. Hála isten a tokio hotel meg társai járványba én nem estem bele.
21/N
13 évesen imádtam az Eddát. Igaz akkoriban még tényleg jók voltak, de a mostani Eddát nézve nem vagyok túl büszke rá.
35/F
TOKIO HOTEL.XD
12 évesen járni akartam Billel,és elterveztem hogy építek a dzsungelbe egy házat és billel majd odaköltözünk meg lesznek gyerekeink stb... Úristen..xD:o:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!