Terhes a barátnőm, hogy vegyem rá az abortuszra?
Hány évesek vagytok?
Egyébként számító, vagy nem számító a csaj, már terhes, nem tudsz ellene mit tenni ha meg akarja tartani. Egyébként biztos vagy benne, hogy terhes? Nem lehet, hogy kamuzik? Én akkor hinném el neki, ha láttam az Ultrahangot (már ha tényleg ilyen számító). Ha pedig minden kötél szakad, akkor mondj le a jogaidról, és semmi nem fog kötelezni semmire. DE A TUDAT MINDIG OTT MARAD, HOGY VAN EGY GYEREKED VALAHOL A VILÁGBAN!!!!!
Ne dönts elhamarkodottan.
Délután mondta el, felkavart, érthető. Gondolkodj egy kicsit róla, és ne bántsd meg ilyennel, hogy vetesse el.
Nekem azt mondta a barátom, hogy szerinte nem tőle van a babám, most pedig már akarja, én meg nem.
Gondold át a dolgokat, van még idő, még változhat ez a hozzáállásod. Ha mégsem szeretnéd a babát, akkor csináljatok apaságit, menj el ügyvédhez, és kérdezd a lehetőségekről.
Minden jót Nektek!
Sehogy,mert az egy gyerek aki él.
Te ráveszed az abortuszra a balhét meg vigye el ő testileg lelkileg.
Egyébként megöletnéd a saját gyerekedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!