Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes a barátnőm, hogy...

Terhes a barátnőm, hogy vegyem rá az abortuszra?

Figyelt kérdés
Most mondta el a délután. Én nem akarok apa lenni, de ő meg nem akarja elvetetni...
2012. jan. 29. 19:48
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
0%

Hány évesek vagytok?

Egyébként számító, vagy nem számító a csaj, már terhes, nem tudsz ellene mit tenni ha meg akarja tartani. Egyébként biztos vagy benne, hogy terhes? Nem lehet, hogy kamuzik? Én akkor hinném el neki, ha láttam az Ultrahangot (már ha tényleg ilyen számító). Ha pedig minden kötél szakad, akkor mondj le a jogaidról, és semmi nem fog kötelezni semmire. DE A TUDAT MINDIG OTT MARAD, HOGY VAN EGY GYEREKED VALAHOL A VILÁGBAN!!!!!

2012. jan. 29. 22:34
 42/45 anonim ***** válasza:
0%

Ne dönts elhamarkodottan.

Délután mondta el, felkavart, érthető. Gondolkodj egy kicsit róla, és ne bántsd meg ilyennel, hogy vetesse el.

Nekem azt mondta a barátom, hogy szerinte nem tőle van a babám, most pedig már akarja, én meg nem.

Gondold át a dolgokat, van még idő, még változhat ez a hozzáállásod. Ha mégsem szeretnéd a babát, akkor csináljatok apaságit, menj el ügyvédhez, és kérdezd a lehetőségekről.

Minden jót Nektek!

2012. jan. 29. 22:39
 43/45 anonim ***** válasza:
55%
Na először is. Egy gyerekhez két ember kell. Nincs olyan, hogy az apa lemond a jogáról és nem fizet. Tudom, ebben a helyzetben vagyok. Született egy babám, az apa nem is keres, pedig tudja hogy mi van. Az ügyet átadják a gyámhatóságnak. Az anya bemegy, megnevezi az apát. A hatóság megkeresi, felszólítják, hogy ismerje el. Ha nem teszi a gyámhatóság dns-tesztet rendel el. (ők is fizetik) Ha kiderül, hogy te vagy az apa, fizetned kell nincs mese. Ha nem te vagy, az anyával kifizettetik a teszt költségeit.
2012. jan. 30. 12:54
 44/45 anonim ***** válasza:
Ja, úgy kell fizetnie majd ahogy az én apám tette 20 évig...kb. sehogy. Egy idő után megunják.
2012. jan. 30. 15:43
 45/45 anonim ***** válasza:
48%

Sehogy,mert az egy gyerek aki él.

Te ráveszed az abortuszra a balhét meg vigye el ő testileg lelkileg.

Egyébként megöletnéd a saját gyerekedet?

2012. febr. 2. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!