Terhes a barátnőm, hogy vegyem rá az abortuszra?
Figyelt kérdés
Most mondta el a délután. Én nem akarok apa lenni, de ő meg nem akarja elvetetni...2012. jan. 29. 19:48
21/45 A kérdező kommentje:
Engem nem hat meg ez az abortuszellenes szöveg, egyébként a barátnőm is abortuszpárti volt eddig, most viszont anya akar lenni hirtelen...
Máskor meg papolt, hogy így helyes döntés, meg úgy...
2012. jan. 29. 20:03
22/45 A kérdező kommentje:
19: Mivel tudja, hol tartjuk a gumit, akkor fér hozzá, amikor akar. Munkanélküli lévén volt rá elég ideje, hogy megvalósítsa.
2012. jan. 29. 20:04
23/45 anonim válasza:
Ha dobni akartad és egy számító ribi, mégis miért d.gtál vele?
24/45 anonim válasza:
Ha ennyire utálod és kinézed belőle ezt a dolgot minek feküdtél le vele? D***i jó volt?
25/45 anonim válasza:
Te egy f+++fej vagy téged is el kellett volna vetetni. Arra jó volt a csaj hogy megdugd most meg minden ribancnak elmondod. Az első gyereket nem szabad elvetetni mert előfordulat hogy nem is lehet többet gyereke. Amúgy meg örökbe is lehet adni.Most én sem akarok gyereket de ha teherbe esnék nem vetetném el. Különben meg a kotont meg lehet nézni aktus végén hogy lyukas volt-e.
26/45 anonim válasza:
Szerintem, ha lyukas azt érzi is mikor leveszi.
27/45 anonim válasza:
Amúgy fogadásból lett a kérdés feltéve. Párom morgott, hogy senki nem válaszol egy filmes kérdésére, mondtam neki, bezzeg ha feltennél egy ilyen kérdést, özönlenének a vérengző abortuszellenes pulykák. Igazam lett. :P
28/45 anonim válasza:
Anyám, mi értelme van ilyeneket kiirkálni?
Egy abortusz párti
29/45 anonim válasza:
Milyen izgisek vagytok, a pároddal nincs jobb szórakozásotok, igaz így nem is kell abortusz.
30/45 anonim válasza:
Egy filmet hogy lehet egy lapon említeni emberi sorsokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!