Kiderült, hogy 7 hetes terhes vagyok és nem lenne egészséges a pici. Gyógyszeres abortuszra akarok menni, megtehetem?
ezen a linken találtam ezt a lehetőséget: [link]
és most 7 hetes a magzat, 10.62 mm nagyságú. ezen az oldalon azt írják, hogy 10 mm-es méretig csinálják ezt meg. szerintetek ha a jövőhéten mennék, megcsinálnák még nekem?
Szia!
Szerintem már nem fogják elvégezni. A pici már idősebb és így lehet, hogy nem lenne teljes az eredmény és be kellene fejezni "hagyományosan". Ráadásul a védőnős beszélgetést beteg baba esetén is végig kell csinálni, ami ugye megint időhúzás...
Azért kérdezd meg őket telefonon.
Én alapból úgy tudtam, hogy Magyarországon nem engedélyezett a dolog. És ezt orvos mondta, szóval alaapból meglep a dolog.
Viszont annyit azért nem árt tudni, hogy legtöbb esetben a gyógyszeres módszernél sem kerülhető el a kaparás vagy vákuum, mert nem ürül ki teljesen a méh tartalma.
Beteg gyereket nevelni maga a pokoll mert sose fog felnőni mindig veled marad, őnzö dolog egy ilyen gyereket meszülni csak mert te babázni akarsz, akarsz valakit aki szeret téged.....
Neked kell vele lenni 1 életen át nem neki veled...
Fewlnött érett anyaként dönts ne úgy mint egy magányos csitri aki túl sok filmet nézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!