Dugni jó volt, beleélvezni jó volt? Te r.ohadt patkány! Ezt még sokszorosan vissza fogod kapni az élettől az biztos!
2012. jan. 29. 20:29
32/45 anonim válasza:
Nézz végig egy abortuszt drágám, ha neked pulyka aki ellenzi, akkor tanácsolom, hogy nő létedre keress fel egy szakembert, mert nincs minden rendben az agyaddal. Ha lesz gyereked megérted, bár 2 ilyen idétlennek talán nem kéne szaporodnia.
2012. jan. 29. 20:31
33/45 anonim válasza:
Jajj értsétek már meg, hogy nem véletlenül leeht a 12. hétig elvetetni. Akkor még kb. egyenlő egy sejtcsomóval. Az még nem magzat. Ami meg a hülye abortuszos filmeken van, az meg már van vagy 20-22 hetes is.
20 nap után dobog a pici szíve. Újjujj jajj, képzeld el, hogy amit megeszel virslit, meg amit hordasz csizmát, egyszer annak is dobogott a szíve és megölték. Pedig azok valóban érző, élő lények, nem egy gazdatesttől függő sejtcsomók.
Most ezen a linken hatódjunk meg? Akkor pátyolgasd a kotonban lévő g***ket is, azoknak is van lelke, nem?
2012. jan. 29. 21:03
36/45 anonim válasza:
Igen, ezt a szöveget már hallottam, valami egyedibb sértést tudsz mondani esetleg? :)
2012. jan. 29. 21:09
37/45 anonim válasza:
Rád nem, mert elég magaddal együtt élned, ha ez a véleményed. És igen, meg kell hatódni. Egy emberi kis lény, aki már elpróbál bújni, akinek a kezét, lábát letépik egy abortusz alkalmával. Ha neked ez nem szörnyű, akkor egy primitív barbár vagy és embernek nem lehet nevezni.
2012. jan. 29. 21:12
38/45 anonim válasza:
Szükséges rossz. Mert ha valakit nem akarnak a szülei világra jönni, és feltehetően rossz élet vár rá, minek megszületnie? Hogy a hozzád hasonlók nyugodtabbak legyenek, igen, megmenekült egy élet? Vagy értelmileg sérülten, testi fogyatékosan is szülessen meg pl., úgy se vetessék el, hadd szenvedjen ő is és a családja is?
Az embernek joga van emberhez méltón élni. És egy nőnek joga van eldönteni, ha nem akar kihordani egy gyereket. Totál érthető, hogy nem fogja végigkínlódni a 9 hónapot, hogy aztán odaadja valakiknek. Azt sokkal rosszabb megélni lelkileg.
Az ilyen elvakult abortuszelleneseket sosem fogom megérteni...
2012. jan. 29. 21:16
39/45 anonim válasza:
A vitát meg itt fejezem be, és nyugodtan fogok aludni az éjjel, nem hat meg pár idegen szutyok sértése, és higgyétek el, a boszorkányátkotok ellenére is fogok gyereket szülni, egészségeset, csak épp megértem, aki máshogy dönt, mert nem vagyok beszűkült, primitív véglény.
2012. jan. 29. 21:18
40/45 anonim válasza:
A beteg gyerek teljesen más, tudod van olyan, hogy védekezés. Nem tudom fiú vagy e vagy lány, de ilyen szutyok szeretnél lenni, vagy szeretnél, mint én vagyok. A hozzászólásod a primitív, inkább maradtál volna csendben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!