Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az tényleg igaz hogy hasrol...

Az tényleg igaz hogy hasrol meg lehet mondani hogy a baba fiú lesz-e vagy lány?

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 21:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%

Na most erről az olvass olyanról akinél bevált-hoz azt tudom mondani, hogy nekem is hegyes hasam volt és lányom lett. Az elsőnél nem is émelyegtem, nem volt hányingerem sem ja és gyomorégésem is volt mégis kopasz lett (mondjuk szerintem a gyomorégéshez nagyobb köze van ahhoz, hogy a gyomrod a terhesség végére a nyelőcsövedbe kerül szinte, minthogy mekkora haja lesz a gyereknek)

A másodiknál tök más tüneteim voltak mégis is lány lett.

Persze megértem én, hogy nagyon szeretnéd tudni a nemét én is így voltam (bár nálam az uh megmutatta gyorsan), de hidd el, hogy a babonák valóságtartalma annyi amit itt az egyik válaszadó nagyon helyesen megfogalmazott: vagy igen vagy nem :)

Egyébként ha lesz egy 3. nem akarom előre megtudni a nemét, most olyan izgi lesz akkor szembesülni azzal, hogy fiú vagy lány ha kibújik, de az elsőnél még én is állandóan tudni akartam, hogy tényleg lány-e :D

2012. jan. 29. 09:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszotokat, én nem pontoztam le senkit mindenkinek zöld kéz ment mindenkinek
2012. jan. 29. 09:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem mindkétszer olyan hegyes hasam volt/van...Hátulról nem is látszott hogy terhes vagyok, erre ugye az idősebbekegyből mondanák,hogy fiú lesz :)

Hát hamarosan érkezik a 2. kislányunk! :)

Mellesleg az elsőt 32. hétig még uh-n is fiúnak mondták!

2012. jan. 29. 12:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Csak, hogy ellenkező véleményt is halj! :)

Igazából tényleg babona és régen amikor még nem volt UH így tippelgettek, de nekem 2x is bejött. A lányommal széles hasam volt, most a fiammal teljesen más alakú (kisebb és hegyesebb). Első terhesség könnyű volt, hányinger és panasz mentes, most meg minden volt aminek lenni kell illetve nem kell. Amikor a lányomat vártam a mamám ledobott egy zsepi, akkor még nem ismertem ezt a trükköt és a közepénél fogtam meg és hát...lány lett.

Szóval mint mondják 50-50 % ami igaz is, de van olyan akinek bejönnek ezek a dolgok, pl. én. Sok sikert a babóhoz!

2012. jan. 29. 20:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha megfeszülök se tudok rájönni, hogy ki milyen rendszer szerint pontoz? Ha neki bejött a babona akkor azokat akiknek bejött pozitívval akiknek meg nem negatívval értékeli?

Mekkora hülyeség ez a pontozás....

2012. jan. 29. 20:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy én csak azért kérdeztem meg mert nem tudom/tudtam hogy igaz-e,de anyám nem mondott semmi ilyesmiröl. Hát lehet csak babona :). Szép babavárást és jó babázást nektek
2012. jan. 30. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!