Mi számít átaludt éjszakának? Mikor lehet azt mondani hogy átaludta egy baba az éjszakát?
Fél 7-kor fürdik és este 7 vagy fél nyolcra elalszik. Reggel Fél 6 vagy fél hétig alszik és akkor kér enni.
Éjszaka van, hogy felébred, de nem enni kér csak motoszkál, vagy a cumiját kéri, majd alszik tovább. Ezt kb 3,5 hónapos korától így csinálja.Előtte amíg kisebb volt éjjel is kért enni, de Ő állította be magának ezt a rendet .
Én akkor mondom, hogy átaludta az éjszakát, ha letettem este 8-fél 9 körül, és reggel 6-kor ébred először inni. Vagyis ha nem kell felkelni hozzá éjjel. Ha éjjel megébred, és iszik, vagy eszik, akkor szerintem nem aludta át azt az éjszakát. Ez így volt 9 hetes korától kb. 1 hónapig, aztán 6 hónaposan is volt pár ilyen hét.
Most majdnem 11 hónapos, nem mondom, hogy átalussza az éjszakákat, mert 1-2 alkalommal meg kell itatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!