Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi számít átaludt éjszakának?...

Mi számít átaludt éjszakának? Mikor lehet azt mondani hogy átaludta egy baba az éjszakát?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom hogy azt írják/írjátok, hogy babátok már átaludta az éjszakát! Mettől meddig számoljátok, vagyis hánykor teszitek le aludni és hánykor ébred fel, ha ti már azt mondjátok hogy átalussza az éjszakát?
2012. jan. 16. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Fél 7-kor fürdik és este 7 vagy fél nyolcra elalszik. Reggel Fél 6 vagy fél hétig alszik és akkor kér enni.

Éjszaka van, hogy felébred, de nem enni kér csak motoszkál, vagy a cumiját kéri, majd alszik tovább. Ezt kb 3,5 hónapos korától így csinálja.Előtte amíg kisebb volt éjjel is kért enni, de Ő állította be magának ezt a rendet .

2012. jan. 16. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én akkor mondtam rá, mikor utoljára 9 vagy 11-kor szopizott, és utána reggel fél 6 körül.
2012. jan. 16. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem 6 hetes kora óta este 10kor eszik utóljára és reggel 7kor kel először enni de visszaalszik és 10től tízórai utána már nem alszik. szerintem az evés számít és hogy ne úgy legyen fent hogy rád legyen szüksége és babusgatni kelljen hanem max néhány percig felriad nézelődik és visszaalszik.
2012. jan. 16. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Enyém 9 kor mar alszik és reggel 6korul ébred én erre mar azt mondom hogy atalussza ugyan ő ilyenkor meg szopi után alszik úgy fel 9ig de én mar kelek mert a nagyot keszitem oviba, hétvégén alszom vele én is tovább . 3honapos
2012. jan. 16. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Én akkor mondom, hogy átaludta az éjszakát, ha letettem este 8-fél 9 körül, és reggel 6-kor ébred először inni. Vagyis ha nem kell felkelni hozzá éjjel. Ha éjjel megébred, és iszik, vagy eszik, akkor szerintem nem aludta át azt az éjszakát. Ez így volt 9 hetes korától kb. 1 hónapig, aztán 6 hónaposan is volt pár ilyen hét.

Most majdnem 11 hónapos, nem mondom, hogy átalussza az éjszakákat, mert 1-2 alkalommal meg kell itatni.

2012. jan. 16. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!