Az tényleg igaz hogy hasrol meg lehet mondani hogy a baba fiú lesz-e vagy lány?
Nem.
Régen nekem pl ledobtak egy zsebkendőt a földre, és ahogyan felemeltem, abból megállapították, fiam lesz. Naná, hogy két lányom van.
Kb ilyen a has formáról megmondás is.
Nekem mar nagy pocakom volt, 7 honapos terhes voltam es meg mindig nem lehetett latni a nemet, mert ugy helyezkedett el minden alkalommal.......
Hat nekem mindenki egytol egyig azt mondta, h fiam lesz. Merthogy a hasam alakja, meg h ,milyen etelt kivanok stb es az ossze babona.
En meg persze biztos voltaM benne h fiam lesz pl a kirakatokban meg mindenhol csakis fius dolgokat nezegettem.
Majd kiderult h lanyom lesz......... en meg akkorat csalodtam!!!!
Azota mar 3 eves, de nem cserelnem le!!!!:):):):)
Mindegy, szoval tervezem a masodikat. Semmilyen babonanak nem fogok bedolni.
Orvosilag igazolt valóság alapja nincs ennek a babonának, de nálam bejött. Előre csúcsosodott a hasam, hátulról észre se lehetett venni, hogy terhes vagyok. Fiam lett.
Ezt csak azért írtam le, hogy olvass olyanról is, akinél beigazolódott ez a babona. (sőt az is, hogy egy percig nem émelyegtem, nem volt hányingerem, meg az is, hogy a vége felé égett a gyomrom, és nagy hajjal született a fiam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!