Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik Dévényre hordták a...

Akik Dévényre hordták a gyereküket! Nálatok hogy működött?

Figyelt kérdés

Már írtam ki kérdést ezzel kapcsolatban!

Szóval heti egyszer fél órára kell vinnem a fiamat. Bár nem értek hozzá, kicsit kevésnek tartom.

Tegnap írta valaki,hogy az ő Dévényes tornásza szerint fél óra alatt nem lehet rendesen kezelni!

Aki járt Dévényre, mennyi ideig tartott a kezelés? Tényleg kevés a fél óra? Hogy említsem meg a tornásznak?

2012. jan. 25. 07:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi már a második gyerekkel járunk Dévényre. A mi tornászunk szerint is kevés a fél óra, bár tud róla, hogy néhány kollégaja így csinálja. Szerinte szinte hatástalan. Nálunk az 1 óra az 1 óra, ebből max. annyi jön le, amíg levetkőztetem a gyereket.

Szerintem hiába említed meg neki, jobban jársz, ha másik szakembert keresel.

2012. jan. 25. 09:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Csak az a baj,hogy aki van Dévényes, csak a másik városban, tőlünk kb. 25 km-re. Elég macerás lenne minden héten áthurcibálni a gyereket.

Már úgy örültem,hogy itt a városunkban van egy!

Na mindegy, ma viszem és rákérdezek!

2012. jan. 25. 09:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi is kb 20 km-re járunk be. A döntés persze a tiéd, de kérdés, hogy mi éri meg jobban: megfelelő kezelés bejárással, vagy nem megfelelő helyben.

Sok szülő annyira komolyan veszi ezt a kérdést, hogy a mi Dévényesünkhöz pl. 80 km-es körzetből járnak, pont azért, mert úgy csinálja, ahogy kell.

2012. jan. 25. 09:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Lehet igazad van! Megfordult a fejemben,hogy nála a félórás is ugyanannyi,mint az egy órás. Tehát neki az a jobb,ha kevesebbet dolgozik!

Viszont a férjem meg azt mondja,hogy a múltkor (első alkalom) is majdnem egy órát voltunk mert sírt a pici, többször a kezembe adta, nem sürgetett. Szerinte azért nem kezeli hosszabban,mert csak enyhe a nyaki hipotóniája!

Csak olyan kellemetlen ez! Mit mondjak neki,hogy miért nem megyek?

2012. jan. 25. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát az én tapasztalatom az, hogy minden gyerek sír ilyenkor. Akkor enyhül csak bennük az ellenkezés, amikor már nem feszül az izom, tehát javul az állapotuk. Én pl. onnan szoktam tudni, hogy egy-egy izomcsoport rendeződött, ha ahhoz nyúl, már nem sír a gyerek. De nem szokta azért abbahagyni a masszírozást, mert sír. Ilyen csak egy-két alkalommal fordult elő, amikor a mászást rakta be, mert az nehézkes szokott lenni. Azt mondja, hogy az sem hatékony, ha félbehagyja a kezelést.
2012. jan. 25. 09:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk 2 dévényesünk volt, mindkettő azt mondta hogy legalább 45 perc legyen a kezelés, mert ennyi idő minimum kell ahhoz, hogy kilazuljanak az izmok.
2012. jan. 25. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Látom, hogy az utolsó válaszadó is 86%-os. Csak azért írom, hogy én csak az első 3-at írtam, hogy lásd, másnak is ezt mondta a Dévényes.
2012. jan. 25. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!