Akik Dévényre hordták a gyereküket! Nálatok hogy működött?
Már írtam ki kérdést ezzel kapcsolatban!
Szóval heti egyszer fél órára kell vinnem a fiamat. Bár nem értek hozzá, kicsit kevésnek tartom.
Tegnap írta valaki,hogy az ő Dévényes tornásza szerint fél óra alatt nem lehet rendesen kezelni!
Aki járt Dévényre, mennyi ideig tartott a kezelés? Tényleg kevés a fél óra? Hogy említsem meg a tornásznak?
Mi már a második gyerekkel járunk Dévényre. A mi tornászunk szerint is kevés a fél óra, bár tud róla, hogy néhány kollégaja így csinálja. Szerinte szinte hatástalan. Nálunk az 1 óra az 1 óra, ebből max. annyi jön le, amíg levetkőztetem a gyereket.
Szerintem hiába említed meg neki, jobban jársz, ha másik szakembert keresel.
Köszi!
Csak az a baj,hogy aki van Dévényes, csak a másik városban, tőlünk kb. 25 km-re. Elég macerás lenne minden héten áthurcibálni a gyereket.
Már úgy örültem,hogy itt a városunkban van egy!
Na mindegy, ma viszem és rákérdezek!
Mi is kb 20 km-re járunk be. A döntés persze a tiéd, de kérdés, hogy mi éri meg jobban: megfelelő kezelés bejárással, vagy nem megfelelő helyben.
Sok szülő annyira komolyan veszi ezt a kérdést, hogy a mi Dévényesünkhöz pl. 80 km-es körzetből járnak, pont azért, mert úgy csinálja, ahogy kell.
Köszi!
Lehet igazad van! Megfordult a fejemben,hogy nála a félórás is ugyanannyi,mint az egy órás. Tehát neki az a jobb,ha kevesebbet dolgozik!
Viszont a férjem meg azt mondja,hogy a múltkor (első alkalom) is majdnem egy órát voltunk mert sírt a pici, többször a kezembe adta, nem sürgetett. Szerinte azért nem kezeli hosszabban,mert csak enyhe a nyaki hipotóniája!
Csak olyan kellemetlen ez! Mit mondjak neki,hogy miért nem megyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!