Lebeszéljem őket hogy így nevezzék el a gyereküket ahogy?
Vagy ez év legvégén vagy köv év legelején születik ismerősöm lánya(már ugye tudni lehet hogy lány lesz).A srác vezetékneve Gazella és állítólag már gyerekkorában eldöntötte hogy a lánya Gazella Gizella lesz.Én a csajt ismerem aki azzal a feltétellel ment bele hogy a 3.neve Bella legyen,mert abban a vámpíros filmben így hívják a csajt.Most miaz hogy Gazella Gizella Bella??!
elvileg én csak egy "mezei"ismerős vagyok de lehet hogy ezt nem hagyhatom.Lehet hogy a híradóban is benne lesz ha ő lesz az első baba.lépjek?
Szerencsétlen gyerek.
Hát finoman lehet, hogy mondanám, hogy szerintem nem hangzik túl jól, na de ettől még az ő gyerekük, ha nekik ez így tetszik, az ő dolguk.
Nehogy megsértődjenek rád, hogy nem osztod a véleményüket.
Ha benne lesz a híradóban a gyerek, akkor majd rajta fog röhögni fél Magyarország. Mármint a szülein, mert ő nem tehet róla.
Én ezt nem hiszem el.
Szerintem nem tudsz rájuk hatni. Szegény gyerek :(
"az ő gyerekük, ha nekik ez így tetszik, az ő dolguk."
Nem a tulajdonuk nem a plüssmacijuk,ennyi észnek már kellene lenniük, bár van egy közmondás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!