Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok Noémi név van a környezete...

Sok Noémi név van a környezetedben? Baba vagy nagyobb gyermek esetén is.

Figyelt kérdés

szeretném ezt adni a lányomnak, csak nem tudom, hogy sokan adják-e, mint a Hannát meg társait, vagy nem.

:(

2012. jan. 17. 12:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az unokahugomat igy hivjak.O mar 10 eves.Kisgyereket nem ismerek. Az egyetemen volt 1-2 Noemi. Nem tul gyakori nev, szep nev.
2012. jan. 18. 08:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagyon szép név, mifelénk ritka! :)
2012. jan. 18. 12:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Az én korosztályomban még volt egy jó pár (30-asok), pl. a munkahelyemen is vannak többen, de azért abszolút nem olyan tucatnév. A kisgyerekek között szerintem elég ritka. Ha jól tudom, Hajdú Péter - Sarka Kata páros lányát hívják Noéminek.

Szerintem szép név, nekem tetszik.

Hannát viszont tudok legalább 5-6-ot (kisgyereket 0-3 év között).

2012. jan. 18. 21:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Szép név, egy barátnőmet hívják így, ő 29 éves, nekünk is nagyon tetszett, de kikötöttük kislányunk születése előtt, hogy ismerős nevét nem adjuk. Ő az egyetlen Noémi, akit ismerek.
2012. jan. 18. 22:43
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nekem egy Noémi ismerősöm sincsen, csak hallomásból.

Pedig a leggyakoribb nevek listáján elől szerepel 16. helyen van a 100-ból.

2012. jan. 19. 11:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Szomszédom Noémi 14éves, unokatesóm Noémi 23-24éves, többet nem ismerek, szerintem szép név nyugodtan adhatod:)
2012. jan. 20. 15:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Kettő Noémit ismerek, az egyik 23 éves, a másik a 2 és fél éves kislányom.

Azt jelenti, Gyönyörűségem, ezért is választottam:-)

2012. márc. 14. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!