Nagyobb lakásba költözünk. Maradjanak egy szobába a fiúk, vagy legyen külön szobájuk?
Azt hittem ikrek, akkor semmi képpen sem.
De így szerintem a 3 évesnek már van külön kuckóra igénye.
én különraknám.
Nekem a lányom 20 hós lesz mikor jön a tesó, de nem akarom öket egyszobába rakni. a lányomnak most külön szobája van, ha elköltözünk tesónak is az lesz.
Na mi pont így vagyunk, csak 3 éves a fiam, és huga van, aki 16 hós. Tavasszal költözünk. Most egy szobájuk van, de a kicsi nagyon jól alszik, leteszem, kijövök, reggel ébred. A nagy köztünk alszik el, kb egy órával később, és utána visszük a helyére, ahonnan visszajön amint ébred éjjel.
Dilemmában vagyok, hogy mit csináljak, nálunk is felmerült a játszószoba-hálószoba, de attól tartok a kicsi alvása elromolna, ha a nagy ott nyavalyogna, hogy inni kell, pisilni kell, nem marad ott... Ugyanis az új házban mindenképp külön szobába szoktatom, és én maradok ott míg elalszik. Emiatt szerintem marad az, hogy külön szobájuk lesz. Nálunk viszont van annyi előny, hogy a két szoba közt van egy ajtó, így mi azt megtartjuk. Nappal járkálhatnak ide-oda, játékokat vihetik ide-oda, este pedig szeparálhatók.
Nekem egy éves ikreim vannak, egy 5 éves lányom és egy kamaszom.
Az ikrek egy szobában vannak , az 5 évesünk is egy külön szobában , "kamasz" is egy különben , plusz mi is egy külön szobában. Van a nappaliban egy nagyon nagy játszósarok , ami nem fér el a szobában játék, azok mind ott vannak.
A kérdésedre: Én is különraknám őket, ha az ikrek nagyobbak lesznek őket is külön szobába rakjuk majd.A játékokat szerintem oszd el amik közösek, ha együtt játszanak akkor úgyis átmennek az egyik szobába, ha a másik szobában van a kiszemelt játék akkor pedig a másik szobába mennek.
35. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!