Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miben és hogyan fürdik a...

Miben és hogyan fürdik a nagyobb (2 év körüli) gyermeked ha nincs kád a lakásotokban csak zuhanyzó?

Figyelt kérdés
Imád pancsolni,40percet is elvan benne.S annyi idő alatt kihül az összes viz.Mi lesz ha nem fér el a kis babakádban?
2012. jan. 16. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs kád a lakásban, a zuhanytálcában fürdött és jelenleg is ott fürdik a pici. A víz hőmérsékletét folyamatosan figyeljük és pótoljuk. A pici nem szenved hiányt a pancsolásból. Nyugi!
2012. jan. 16. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
nagyobb műanyag kádban,bele van téve a zuhanyzóba,épp belefér.de van,amikor csak zuhanyozni akar,ezt ő mondja meg
2012. jan. 16. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Nagy lavórt bele a zuhanyzóba. A meleg vizet folyamatosan lehet pótolni.

Vannak tök jó mély zuhanytálcák is, esetleg ha van rá keret, érdemes egy olyat venni, ebben simán derékig érő vizet lehet neki csinálni (pl mint ez: [link]

2012. jan. 16. 21:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm:) Azért aggódok,mert onnan ki tud jönni és az hogy ott üljek mellette a fürdőben.Meg ott hideg is van és nem lehet melegegt csinálni:(

Egyébként ilyen ülőkádat szeretnék én is(legalább). De sajnos ez csak albérlet igy nem hisem h erre rábolintana a tulaj,meg nem is biztos h maradunk itt:((( Pedig olyan jó itt..Egyébként nem is drága ez a sarok kád:)

2012. jan. 17. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Ha nem tudtok normálisan befűteni, akkor csak zuhanyoztasd. Mi gyakran együtt zuhanyozunk, azt nagyon szereti. Vagy vegyetek egy elektromos hősugárzót, az gyorsan csinál meleget!

De amúgy én nem merném magára hagyni a kádban. Nekem természetes, hogy ott ülök mellette a fürdőszobaszőnyegen, vagy a sámlin.

2012. jan. 18. 21:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Jó lenne együtt zhálni:)De akkor fogja magát és rácppan a cicire:D:D Igy is balhé van amikor kivesszük a kádból.. Mondjk hamarosan lehet uj helyre megyünk ahol lesz kád..
2012. jan. 19. 10:47
 7/7 anonim válasza:

vízben.és leginkább úgy hogy megmosdatjuk

a miénk is szeret pancsolni..nyáron kirakjuk őt a madáritatóba. vagy a kutya vizes táljába

2012. jan. 21. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!