Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miben lehetne postára adni...

Miben lehetne postára adni egy babakocsit? Aki vett már vagy adott el úgy nagyobb méretű dolgot, hogy postázta kérem írjon!

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!
2012. jan. 15. 20:06
 1/7 A kérdező kommentje:
Mibe csomagoltátok?
2012. jan. 15. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha egy részes akkor egy nagyobb kukás zsákba nem standard csomagként (kb.1600 ft) vagy ha van doboz akkor standard (1050 ft) csomagként.Ha több részes akkor 2 dobozban ment el.
2012. jan. 15. 20:13
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Azt leírnád mi a különbség a standard és a nem standard között?

2012. jan. 15. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs doboz akkor wsetleg betekerném fóliába(konyhai,vagy ipari,az ugyanaz mint a konyhai csak nagyobb és vastagabb) gy kukazsák,és ugy postára.
2012. jan. 15. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
A nem standard ami gépi feldolgozásra nem alkalmas mert nem zárt dobozban van,így könnyebben megsérülhet ezért kézi feldolgozás kell emiatt. Első vagyok.Én már mind a 2 módon adtam fel babakocsit.
2012. jan. 15. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Én (boltból) fóliába (folpack, csak erősebb) csomagolva kaptam a babakocsit.
2012. jan. 15. 23:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek!:)
2012. jan. 16. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!