Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nevet nem adnál születe...

Milyen nevet nem adnál születendő lánygyermekednek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 10:09
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Hát! Elég érdekes neveket írtatok :) Ha van még, ide vele.
2009. máj. 28. 12:09
 32/43 anonim ***** válasza:
37%

A legkonkrétabban utálom a következő neveket: Szilvia, Tímea, Melinda (Elnézést kérek a nevek viselőitől!)

De még van, amit nem adnék: Margit, Jolán, Irén, Nikolett(a), Piroska, Krisztina, Katalin, Anikó, Edina, Andrea, Vaness(z)a, Dzsenifer, Georgina........

2010. júl. 28. 15:04
 33/43 anonim ***** válasza:
40%
A tipikus ősmagyar neveket nem szivesen adnám,nem tetszenek,hülyét kapok tőlük.Bocsánat az ezeket kedvelőktől tudom hogy most nagyon felkapottak.A régi klasszikus neveket sem adnám,ahogy déd és nagyszüleinket hivták akzokra gondolok,mert mindet öregemberrel kötném össze.A fonetikusan leirt külföldi divatnevek sem tetszenek,mint ahogy a sorozatnevek sem.Ja és mint ahogy sokan mások olyan nevet sem adnék,amilyenről egy számomra nem kedvelt személy jut eszembe.
2010. aug. 29. 14:22
 34/43 anonim ***** válasza:

Szia.Nem lenne jobb ugy kérdezni hogy mit adnál?:D

Egy csomo fos....név van manapság.A nagyobbik lányom a Hajnalka Gabriella nevet kapta.A kicsi a Vivien Kiarát.

De tettszik manapság a Lora,Lilien,Maya

2010. aug. 29. 15:24
 35/43 anonim ***** válasza:
nekem az Emília és az Emma nevek nagyon tetszenek! valahogy próbálok olyan nevet találni amiről semmilyen irritáló személy nem jut az eszembe!:D
2010. aug. 29. 16:01
 36/43 anonim ***** válasza:

A szappanoperaneveket biztosan kihagynám, a Skolasztika, Orália szintén rémes, a virágneveket, a nénis-neveket, ezeken kívül még nem adnám a gyerekemnek ezeket a neveket:

Nikolett(én vagyok, utálom), Daniló, Nikander, Angéla, Auguszta, Atalanta, Vivien, Rikarda, Pénelopé, Britni, Babett, Izméne, Illangó, Margit, Klára, Magdolna (legfeljebb Magda, de azt sem biztos...) Heléna, Hilda, Füzike, Pintyőke.

2010. aug. 29. 16:36
 37/43 anonim ***** válasza:

Divatneveket semmiképp (Luca, Hanna, Lara, Panna stb), Külföldről magyarosítottakat sem (Dzsenifer, Lüszi, Récsöl stb) Sorozatok neveit (Eszmeralda, Eszperanza, Pamela)

Valamint: Mária, Magdolna, Irma, Irén, Erzsébet, Katalin, Anna, Margit, Izabella

2010. aug. 29. 23:44
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Végig olvastam amit az egyik válaszoló belinkelt... hááát nagyon kemény!!! Nehezen tudtam választani,a sok "szép" név közül,de megtaláltam azt amit biztos kihagyok: Psziché

Ilyet nevet tényleg ad valaki a gyerekének!? :)

2010. aug. 30. 01:14
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok,találtam még egy csoda szépet! Balzsam ! Hát nem szép!? :D
2010. aug. 30. 01:43
 40/43 anonim ***** válasza:
Ismerősöm lányát Gyémántnak hívják
2010. aug. 30. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!