Milyen nevet nem adnál születendő lánygyermekednek?
A legkonkrétabban utálom a következő neveket: Szilvia, Tímea, Melinda (Elnézést kérek a nevek viselőitől!)
De még van, amit nem adnék: Margit, Jolán, Irén, Nikolett(a), Piroska, Krisztina, Katalin, Anikó, Edina, Andrea, Vaness(z)a, Dzsenifer, Georgina........
Szia.Nem lenne jobb ugy kérdezni hogy mit adnál?:D
Egy csomo fos....név van manapság.A nagyobbik lányom a Hajnalka Gabriella nevet kapta.A kicsi a Vivien Kiarát.
De tettszik manapság a Lora,Lilien,Maya
A szappanoperaneveket biztosan kihagynám, a Skolasztika, Orália szintén rémes, a virágneveket, a nénis-neveket, ezeken kívül még nem adnám a gyerekemnek ezeket a neveket:
Nikolett(én vagyok, utálom), Daniló, Nikander, Angéla, Auguszta, Atalanta, Vivien, Rikarda, Pénelopé, Britni, Babett, Izméne, Illangó, Margit, Klára, Magdolna (legfeljebb Magda, de azt sem biztos...) Heléna, Hilda, Füzike, Pintyőke.
Divatneveket semmiképp (Luca, Hanna, Lara, Panna stb), Külföldről magyarosítottakat sem (Dzsenifer, Lüszi, Récsöl stb) Sorozatok neveit (Eszmeralda, Eszperanza, Pamela)
Valamint: Mária, Magdolna, Irma, Irén, Erzsébet, Katalin, Anna, Margit, Izabella
Végig olvastam amit az egyik válaszoló belinkelt... hááát nagyon kemény!!! Nehezen tudtam választani,a sok "szép" név közül,de megtaláltam azt amit biztos kihagyok: Psziché
Ilyet nevet tényleg ad valaki a gyerekének!? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!