Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nevet nem adnál születe...

Milyen nevet nem adnál születendő lánygyermekednek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 10:09
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyen délamerikai sorozatneveket semmiképp, illetve olyat sem, amik ilyen túl szokványosak (pl. Erzsébet, Zsuzsa, Katalin, Éva, stb. - elnézést mindenkitől, akit így hívnak, ezek nem csúnya nevek, csak számomra szokványosak, régimódiak, amúgy az én nevem is Katalin). Meg nálam a legtöbb olyan név kizárva, ami külföldi, és magyarul máshogy kell leírni, mint az eredeti alakban, kivéve a már teljesen meghonosodott nevek.
2009. máj. 26. 13:07
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy kislány akit Pistikének anyakönyveztek,mert a szülei arra hivatkoztak,hogy az egy virágnév...szegény kiscsaj :(

Ennyi erővel lehetne Kaktusz is...

2009. máj. 26. 13:46
 23/43 anonim ***** válasza:
73%

Nekem az Eperke tetszik,de csak második névként azért mert az anyucijának ez volt a beceneve anno,illetve most,de akkor már anno lesz...:)

A Bodza meg azért tetszik mert Beleznay Endre azért adta a lányának,mert egy bodzskertben ismerte meg a feleségét,ez sztem romantikus:)

Amiket nem adnék,az talán az amerikából átvett nevek,mint a Dzsesszika,Dzsenifer,Zsüliett,Rozalinda

Ami most igazán tetszik azok az ősmagyar és magyar nevek.Ha lányom lesz nem érdekel ki mit mond de Helka lesz(igen,tudom,h hajónév XD)

2009. máj. 26. 15:38
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Pontosítanék:

A Helka nevet ugyan viseli egy hajó, de Helka egy balatoni regében szerepelő tündér neve.

2009. máj. 26. 15:54
 25/43 anonim ***** válasza:
72%
Már leírtam, hogy mit nem adnék, most azt is leírom, hogy mit adtam volna, ha kislányom születik. Villő lett volna. Tavaszhozó tündért jelent.
2009. máj. 26. 16:06
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Helka vagyok.Tudom tudom,hogy egy tündér neve is,imádom azt a történetet,már le is mentettem a gépre kicsit kiigazítom és pici mesekönyvet készítek belőle majd azt fogom neki olvasni:D(am sztem Helka nem volt tündér,inkább hercegnő,Sió volt a tündér,a Horka meg ffi név,nem női,de mindegs:D)
2009. máj. 26. 16:13
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Amit én nem adnék:

Magdolna, Irén

Jolán, Erzsébet

Irma, Gizella

Mária, Ilona, illetve a 2008-ban ENGEDÉLYEZETT új utónevek közül 1 kivételével egyiket sem:

Évrill, Kea, Leilani, Alessza (mondjuk ezt esetleg), Dzsindzser (!), Éliáni, Kendice, Nenszi (!), Sína, stb..

2009. máj. 27. 12:28
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Egy korábbi válaszoló vagyok. Ismeritek a linket?

[link]

Jó csemegézést :)

2009. máj. 27. 12:55
 29/43 anonim ***** válasza:
Piroska
2009. máj. 27. 14:03
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Most találtam:Arzénia Brrrrr
2009. máj. 27. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!