Az anyukák többsége miért olyan kényelmes? Vagy inkább trendinek tartja?
Figyelt kérdés
A kényelmes alatt azt értem,hogy megfigyeltem sok anyuka inkább a tápszert vállasztja a szoptatás helyett,ez annyira nem is zavarna,de mikor már a gyerköce elérte a 7-8 hónapos kort akkor is tömi a tápszert a gyerekbe.A hozzátáplálást is valamikor a 6-ik hónap körül kezdik,szegény gyerek nem ismer még semmilyen ízt.De ami ténylegesen zavar,az az amikor a fél polc üveges bébiételnek nevezett szemetet megvásárolja és megeteti a picivel.Ténylegesen ennyire nehezükre esik saját gyermeküknek normális ételt adni?Vagy inkább a gyermek egészségével játtszanak azért hogy másik anyukának fekvághassanak avval,hogy ilyen meg olyan bébiételt vásárolgatnak.Arra még nem gondoltak,hogy pontosan ettöl lesznek tulysúlyos tinik vagy éppen ne adj Isten betegek,mert hogy nem tudni mi is van bennük.2012. jan. 13. 14:50
41/42 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de akkor hülyeséget írtál, hogy az ordít!!
42/42 anonim válasza:
Kedves utolsó! Ezt a kérdezőnek írtad, vagy nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!