Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az anyukák többsége miért...

Az anyukák többsége miért olyan kényelmes? Vagy inkább trendinek tartja?

Figyelt kérdés
A kényelmes alatt azt értem,hogy megfigyeltem sok anyuka inkább a tápszert vállasztja a szoptatás helyett,ez annyira nem is zavarna,de mikor már a gyerköce elérte a 7-8 hónapos kort akkor is tömi a tápszert a gyerekbe.A hozzátáplálást is valamikor a 6-ik hónap körül kezdik,szegény gyerek nem ismer még semmilyen ízt.De ami ténylegesen zavar,az az amikor a fél polc üveges bébiételnek nevezett szemetet megvásárolja és megeteti a picivel.Ténylegesen ennyire nehezükre esik saját gyermeküknek normális ételt adni?Vagy inkább a gyermek egészségével játtszanak azért hogy másik anyukának fekvághassanak avval,hogy ilyen meg olyan bébiételt vásárolgatnak.Arra még nem gondoltak,hogy pontosan ettöl lesznek tulysúlyos tinik vagy éppen ne adj Isten betegek,mert hogy nem tudni mi is van bennük.
2012. jan. 13. 14:50
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van :) Pont ezért fogtam magam és írtam a témában egy könyvet :) Ha kiadták, ajánlani fogom itt néhány emberkének :)
2012. jan. 13. 15:37
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha már provokatív kérdésről van szó, nálam ez ütötte ki a biztosítékot:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2012. jan. 13. 15:37
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

De édes vagy drága! Még, hogy a tápszer kényelmesebb! Ne haragudj, de nem gondolhatod ezt komolyan! Napi 5-6-szor steril cumisüvegbe készíteni a tápszer. eleve készíteni kell+mosogatás+fertőtlenítés.

De butácska is vagy egyben. Egy átlag baba 6 hónapos kora előtt nem képes a rendes emésztésre. Sok anyuka kiírja a kérdést, hogy 4-5 hónapos babája egy az egybe kikakilja amit megevett. Ők sem tájékozottak, de te sem! Vidd csak el egy 5 hós baba pelusát egy emésztés vizsgálatra! 450 ft magánul. Meg fogsz lepődni.

Tápszeres gyerekeimet 6 hósan kezdtem hozzátáplálni, minden ízt szeretnek, azóta se válogatósak, sosem voltak azok.

Üveges bébiétel contra zöldség. Hát én főztem, mert a kertben terem a zöldség. De a piaci egyáltalán nem biztos, hogy szermentes. A gyönyörű egészséges zöldség amit szívesen megveszünk, fel kell világosítsalak, mind vegyszerrel, műtrágyával kezelt. Feltéve ha tele vagy pénzzel, és bio-t vásárolsz. De el kell keserítselek, az unokatesómat a határról visszafordították (kamionos)mert szermaradványos zöldséget vitt volna át BIO zöldségként. A céget sz@rrá büntették. Szerencsére unokatesóm csak fuvaros, köze nincs hozzá.

Úgyhogy előbb tájékozódj, mielőtt szapulsz másokat.

2012. jan. 13. 15:38
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Én szoptattam/szoptatom mindkét gyermekemet.

Az üveges babakajával kapcsolatban: a gyerekorvos mondta,hogy JOBBAT NEM IS ADHATNÉK NEKI, EZ A LEGJOBB.

Nem lustaságból nem főzök, hanem, mert nem eszi és a pecsmetelés helyett inkább játszom minkettővel.

Irigyled, hogy valaki megteheti, hogy megveheti?

Igen, kisanyám, havi 30 e ft. Naaaa, ehhez mit szólsz????

Primitív vagy kérdező, de látom, már el is tűntél.

2012. jan. 13. 15:43
 25/42 anonim ***** válasza:

Jesszus elolvastam a belinkelt kérdést...ott "legalább" a kérdező osztotta az észt...nem jó persze csak hihetőbb hogy valóban ő kérdezett.

itt meg eltűnt a kérdező ezért gondolom hogy csak provokálni akart:) Különben már valamit írt volna:)

2012. jan. 13. 15:47
 26/42 anonim ***** válasza:
A belinkelt kérdésről az a véleményem, hogy minden baba fejlődése más, ezért azt kell figyelni, és akkor az édesanya rájön, mikortól kezdjen. Ilyen egyszerű :)
2012. jan. 13. 15:55
 27/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a vállaszát,nem tüntem el,olvasom az ilyen olya válaszokat többségében provokatívnak minősititek.Kiváncsi voltam és megkérdeztem.

Azoktól az anyukáktól a kiknek beteg ill. műtve volt babájuk elnézést kérek,ilyen esetbe tényleg nem marad több vállasztásuk más táplálási módszerre.

2012. jan. 13. 15:57
 28/42 anonim ***** válasza:
Timike 82, ha szabad kérdeznem, téged mivel műtöttek?
2012. jan. 13. 16:25
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A válaszomban már kérdeztelek, de választ nem kaptam.

Neked mennyi idős a gyermeked és ma mit evett, hol vetted a hozzávalókat?

2012. jan. 13. 16:28
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ha annyira sem veszed a fáradtságot, hogy utánanézz a üveges bébiételek gyártásának, akkor hogy mersz róluk így írni? fogalmad sincs hogy készül. ezek szerint te magad neveled a tyúkot, a zöldséget, gyümölcsöt, így tudod mi van benne. ugye??????
2012. jan. 13. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!