Az anyukák többsége miért olyan kényelmes? Vagy inkább trendinek tartja?
Hát ha már provokatív kérdésről van szó, nálam ez ütötte ki a biztosítékot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
De édes vagy drága! Még, hogy a tápszer kényelmesebb! Ne haragudj, de nem gondolhatod ezt komolyan! Napi 5-6-szor steril cumisüvegbe készíteni a tápszer. eleve készíteni kell+mosogatás+fertőtlenítés.
De butácska is vagy egyben. Egy átlag baba 6 hónapos kora előtt nem képes a rendes emésztésre. Sok anyuka kiírja a kérdést, hogy 4-5 hónapos babája egy az egybe kikakilja amit megevett. Ők sem tájékozottak, de te sem! Vidd csak el egy 5 hós baba pelusát egy emésztés vizsgálatra! 450 ft magánul. Meg fogsz lepődni.
Tápszeres gyerekeimet 6 hósan kezdtem hozzátáplálni, minden ízt szeretnek, azóta se válogatósak, sosem voltak azok.
Üveges bébiétel contra zöldség. Hát én főztem, mert a kertben terem a zöldség. De a piaci egyáltalán nem biztos, hogy szermentes. A gyönyörű egészséges zöldség amit szívesen megveszünk, fel kell világosítsalak, mind vegyszerrel, műtrágyával kezelt. Feltéve ha tele vagy pénzzel, és bio-t vásárolsz. De el kell keserítselek, az unokatesómat a határról visszafordították (kamionos)mert szermaradványos zöldséget vitt volna át BIO zöldségként. A céget sz@rrá büntették. Szerencsére unokatesóm csak fuvaros, köze nincs hozzá.
Úgyhogy előbb tájékozódj, mielőtt szapulsz másokat.
Én szoptattam/szoptatom mindkét gyermekemet.
Az üveges babakajával kapcsolatban: a gyerekorvos mondta,hogy JOBBAT NEM IS ADHATNÉK NEKI, EZ A LEGJOBB.
Nem lustaságból nem főzök, hanem, mert nem eszi és a pecsmetelés helyett inkább játszom minkettővel.
Irigyled, hogy valaki megteheti, hogy megveheti?
Igen, kisanyám, havi 30 e ft. Naaaa, ehhez mit szólsz????
Primitív vagy kérdező, de látom, már el is tűntél.
Jesszus elolvastam a belinkelt kérdést...ott "legalább" a kérdező osztotta az észt...nem jó persze csak hihetőbb hogy valóban ő kérdezett.
itt meg eltűnt a kérdező ezért gondolom hogy csak provokálni akart:) Különben már valamit írt volna:)
Köszönöm mindenkinek a vállaszát,nem tüntem el,olvasom az ilyen olya válaszokat többségében provokatívnak minősititek.Kiváncsi voltam és megkérdeztem.
Azoktól az anyukáktól a kiknek beteg ill. műtve volt babájuk elnézést kérek,ilyen esetbe tényleg nem marad több vállasztásuk más táplálási módszerre.
Kedves Kérdező!
A válaszomban már kérdeztelek, de választ nem kaptam.
Neked mennyi idős a gyermeked és ma mit evett, hol vetted a hozzávalókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!