Az anyukák többsége miért olyan kényelmes? Vagy inkább trendinek tartja?
Figyelt kérdés
A kényelmes alatt azt értem,hogy megfigyeltem sok anyuka inkább a tápszert vállasztja a szoptatás helyett,ez annyira nem is zavarna,de mikor már a gyerköce elérte a 7-8 hónapos kort akkor is tömi a tápszert a gyerekbe.A hozzátáplálást is valamikor a 6-ik hónap körül kezdik,szegény gyerek nem ismer még semmilyen ízt.De ami ténylegesen zavar,az az amikor a fél polc üveges bébiételnek nevezett szemetet megvásárolja és megeteti a picivel.Ténylegesen ennyire nehezükre esik saját gyermeküknek normális ételt adni?Vagy inkább a gyermek egészségével játtszanak azért hogy másik anyukának fekvághassanak avval,hogy ilyen meg olyan bébiételt vásárolgatnak.Arra még nem gondoltak,hogy pontosan ettöl lesznek tulysúlyos tinik vagy éppen ne adj Isten betegek,mert hogy nem tudni mi is van bennük.2012. jan. 13. 14:50
31/42 anonim válasza:
Elképesztő a tudatlanságod kérdező és a rosszindulatod.
mi van a babakajában? olvasd el az üveget és nézz utána a gyártástechnológiának.
32/42 anonim válasza:
Tényleg nincs jobb dolgod mint ilyeneken agyalni???
ráadásul sületlenségeket írsz össze-vissza.....
33/42 anonim válasza:
Epeműtétem volt, és elég rosszul voltam előtte is és utána is. A májam azóta sem 100-as, és a gyógyszerek miatt nem volt javasolt a szoptatás. Mire már szoptathattam volna, addigra meg nem kellett neki a cici, nem kínoztam, kapott tápszert.
34/42 anonim válasza:
Gondolom már egyértelmű a válasz, hogy 100%-ban negatív válaszokat kaptál.
35/42 anonim válasza:
Én nem ismerek olyat, aki kényelemből adja a tápszert az anyatej helyett. Te ismersz ilyet, kérdező? Vagy csak te gondolod, hogy kényelemből...Én azért adtam, mert kellett. Addig szoptattam, amíg tudtam. 4 hósan kezdtem a hozzátáplálást, pár kanállal, de előbb minek is? A bébiételt nem tartom szemétnek, el szoktam olvasni, miből van. "Normális" ételt is szoktam főzni. Sajnos nem tudok a lakásban zöldséget termeszteni. Szerinted, amit vásárolsz, az mennyivel egészségesebb? Honnan tudod, min ment keresztül a sárgarépa? A lányom 10 éves, és még él, nem túlsúlyos, teljesen jól van. És igen, ha kényelmesnek gondolsz emiatt, vállalom. Ahol több gyerek van, az a 20-30 perc sokszor aranyat ér, amit főzéssel kéne tölteni, mert nekem pl. nem mindig van időm. Azt viszont nem értem, hogyan lehetne felvágni a bébiételekkel.:)
36/42 anonim válasza:
Látod, Timike 82 ezért kérdeztem, nekem is ugyanez volt a probléma, 8 hónapos kismamaként kezdődött, picurkám két hónapos múlt, amikor meg kellett műteni, és kevesebb lett a tejcsi, és 1 hétig nem adhattam a babámnak. Ezért kellett neki tápszer, és cumi is, pedig azelőtt nem is ismerte a cumit, mindig lelki-ismeretfurdalásom volt emiatt, és sok bunkó még meg is szólt a cumi miatt.
37/42 anonim válasza:
Én ismerek olyat, aki bár nem kényelemből adja, hanem mert szar anya, ugyanis negyedik gyereke van 4 éven belül, és mindegyiknél a bagó ki nem esett/esik a szájából, az elsőt 3 hónapig szoptatta a negyediket meg egy percig se.
38/42 anonim válasza:
Akkor viszont meg jobb a tápszer.
39/42 anonim válasza:
mi van ma???
ha valaki sík buta és fogalma nincs a témáról akkor miért kérdez? de komolyan :( inkább megtartottad volna magadnak...
40/42 anonim válasza:
Persze hogy akkor jobb a tápszer, csak itt olyan "anyukáról" van szó, akinek 4 éven belül 4 gyereke született plusz volt közbe egy abortusza, 1 azaz 1 szobában élnek 6-an, a gyerekek a rokonoknál ha elmennek, rögtön kaját kérnek, az apa mos rájuk, mert az anyuka nem ér rá! Szerintem ez felháborító, hogy kajára nincs pénz, de a mindennapi bagó megvan!!! Ja és egyik sem dolgozik, és még nem is dolgozott!!! Anyuka most 24 éves, apuka 28!!! Ezért írtam, hogy sajnos még arra a gyerekére is szarik magasról, aki most született! Ja, és együtt voltunk a védőnőnél, és a most már 3 hónapos gyereket simán otthagyta a pelenkázón egyedül, bármikor leeshetett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!