Hogy, miben tároljátok a gyerekek kacatjait?
Lányomnak rengeteg játéka van. A konyhai cuccok el sem férnek a kiskonyhában, építőkockák, rahedli plüss, könyvek, kirakók....stb. Van ikeás kincsesláda, amiben csak ömlesztve lehet tárolni a játékokat, meg egy hálós tároló, abba a plüssök vannak bedobálva.
Szeretném rendszerezni a játékait, kisebb, nagyobb tárolókba. Jól is nézzen ki, olcsó is legyen, meg persze praktikus. Linkek is jöhetnek, meg saját készítésű dolgok is. Köszönöm előre is a válaszokat!
Első körben szétválogatnám a helyedben a játékokat, és azokat, amiket nem, vagy csak nagyon ritkán használ, összegyűjteném egy zsákba, és eltenném garázsba, tárolóba, vagy elajándékoznám.
A hálós ikeás tároló nagyon jó, nekünk is ilyen van.
Na, második körben a megmaradtakat szétválogatnám fajta szerint, vagy esetleg csinálnék játékcsoportokat - itt arra gondolok, hogy 4-5 kisebb kupacot csinálnék, és ezeket a héten váltogatnám. Csak ezeket a kevesebb játékkupacokat tárolnám a nappaliban, a többit a gyerekszobában. A gyerekszobába lehet venni az ikeában tök jópofa textil tárolókat, nekünk ilyenek vannak - de ezeket nappaliban nem nagyon tudom elképzelni.
Nekünk pl. ilyenek vannak:
[link] #/80172827
Hát én úgy csinálom hogy a kis csetreszek (kis figurák, kis plüssök ilyesmik) egy játéktároló vászon zsákban vannak, ilyen merev henger valami.
Az építokckák, legók, sínek, vonatok az ágynemű tartóban.
Kisautók egy műanyag dobozban.Plüssök a polcon.
A te esetedben is így csinálnám hogy külön válogatnám fajták szerint, és ilyen ikeás dobozokban tárolnám.
Én most ősszel csináltam szelektálást, a törött, hibás és kevesett használt játékokat össze szedtem és 2 nagy fekete zsákban kitettem a kazánházba.
Az autóival, amiből nagyon sok van 4 nagy dobozzal, azt csináltam hogy amik csúnyák hibásak voltak (unoka öcsémtől örököltük) azokat kidobtam, és a többiből kiválogattam egy kis doboznyit (én a hűtő frissen tartó rekeszét fogtam be erre) kiválogattam, azt adom neki oda éés időnként cserélgetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!