Miben tároljátok a gyerekek játékait? Vagy mit használtok játéktárolónak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 14:06
1/7 anonim válasza:
Polc,mit elér és az ő korának megfeleő játékok vannak rajta(bátjyáé volt) Pampers tárolódoboz, ikesás gurulós dobozok
A nagyfiam szobája egy játékraktár:-))), a kicsi (16 hós) onnan szokott megjelenni ezzel-azzal.
2/7 anonim válasza:
Pampers tároló (akcióban lehetett kapni -sajnos mi is csak 1 vettünk). cipősdoboz, amit öntapadós tapétával beragasztottam (színesre). és ezeket teszem a polcra. én nem vagyok rendrakós, de a fiam igen, nálunk az is egy játék hogy mindent elpakolunk. (én nem élvezem)
3/7 anonim válasza:
A nappaliban van egy hálós, rugós (ikeás) játéktartó, ott a legkedveltebb, leginkább használt játékok vannak.
A szobájukban 4 fonott kosár/doboz van 2 polcra rakva. Ott az összes többi játék van, nagyjából rendszerezve. Pl: plüssök, rágókák, nagyobb babáknak valók, könyvek.
4/7 anonim válasza:
első
A plüssállatok, figurák ikeás hálós lógós tárolóban vannak
5/7 Bea24 válasza:
Ikeás, hálós, felfüggeszthető tárolóban.
6/7 anonim válasza:
Egyelőre rózsaszín lavort vettem, de ahogy nő, egyre több lesz a játéka úgy tárolódoboz, polcok.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!