Hogyan tároljátok a gyerekek játékait? Polcos szekrényre gondoltam, átlátszó műanyag dobozokkal. Van esetleg ennél jobb megoldás?
Mi nagy dobozokban tároljuk, de ezek nem polcon vannak, hanem a berendezés részei. Így összepakolni is nagyon könnyű őket, csak beledobáljuk. Remélhetőleg hamar megtanulja majd a kisfiam is, hogy így kell rendet csinálnia.
Erre a célra most egy nagy műanyag ládát használunk, amit a Pampers pelussal adtak, illetve a férjem csinált egy nagy fenyő ládát, tesóm pedig képeket festett az oldalára.
Mi ilyet vettünk az ikeába: [link]
Pár fakba raktam csak dobozt az apróbb játékoknak, a nagyobb játékok meg csak úgy rá vannak téve. A tetején vannak a plüssálatok, azokkal úgyis alíg játszik. Nálunk nagyon jól mutat a kislányom szobájában, és ő is könnyen vissza tudja pakolni a játékait.
Nálunk vannak
nagyméretű fedeles és fedél nélküli műanyag ládák,
hálós felakasztható tároló,
zsákok,
valamint régi rossz nadrágok szárát összevarrtam, másik végébe madzag és abból lett a zsák.
Egyenlőre ennyi.
Nekünk is ikea-s trofast tárolónk van,a sima,de abból 3 darab.
Külön fiókban vannak a különféle játékok,autók,dínók,kirakók,labdák stb.
Az emeletes ágy alatt van 4 műanyag nagy ágy alatti tárolónk,abban is játékok vannak,amik kevésbé kelendőek,pár havonta cserélem őket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!