Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bevállalnátok a tesót a...

Bevállalnátok a tesót a következő élethelyzetetekben?

Figyelt kérdés

Még csak 21 évesek leszünk és van egy másfél éves lányunk. Ebből következik hogy nincs saját ,lakásunk, megtakarításaink(mert még fiatalok vagyunk)én még csak most végzem a tanfolyamot amivel lesz szakmám és elvileg munkám,párom dolgozik,sokszor túl sokat is. Van autónk amin még van kölcsön de az hónapok kérdése és kifizetjük.

Albérletbe kellene költöznünk ha lesz kis tesó,és az akkor plusz 30e ft és még kb. 300ezer ft-os "tartozás" (családon belül kérnénk kölcsön)hogy az alap dolgokat megvegyük az albérletbe.

És akkor most még az érzelmi részén nem is aggodalmaskodok,meg hogy hogy bírok majd két gyerekkel...:)

2012. jan. 9. 14:37
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Pont az a baj hogy nagyon is félek,csak egyenlőre a pozitív a már meglévő dolgokat nézem,és írtam le,és igen nagyon sok mindenünk nincs még.
2012. jan. 9. 16:49
 22/32 A kérdező kommentje:
Annyiban dőlt el hogy igen szívem szerint szeretném,de az eszem tudja hogy nem biztos hogy lehet.
2012. jan. 9. 16:54
 23/32 anonim ***** válasza:

én csak azt jegyzem meg, hogy sok olyan albi is van, ami felszerelt, tehát hűtő, mosógép stb. van. Mondjuk itt általában több a kaukció, de attól függően, hogy mikre van szükség, lehet, hogy anyagilag jobban járnátok. Aztán apránként megvennétek, amit (még)akartok.

Egyébként tesztelj már végre. Úgy lehetne érdemben válaszolni. Ha nem vagy terhes,csak tervezitek, akkor azt mondanám, hogy MÉG NE, 1-2 évet legalább várjatok. Ha terhes vagy: én nem vetetném. Inkább bevállalnám a bizonytalan jövőt az abortusz helyett. Főleg úgy, ha stabil a kapcsolatom.

2012. jan. 9. 16:57
 24/32 anonim ***** válasza:
Tesztet csináltál?
2012. jan. 9. 16:59
 25/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jelentkezem a fejleményekkel!
2012. jan. 9. 17:08
 26/32 anonim ***** válasza:
MÉG MA?!
2012. jan. 9. 17:24
 27/32 A kérdező kommentje:
nem,legkorábban holnap után. :)
2012. jan. 9. 19:33
 28/32 anonim ***** válasza:

Szerintem számold ki mennyi lenne az albérlet. 30000+rezsi min. 30000. Kajára amit most fizettek elég baráti de tegyük fel hogy elég. Tehát min. 60000 ft plusz kiadásotok lesz mint most. A plusz családu pótlék el fog menni pelusra ugyhogy azzal ne számoljunk.

Februártól tegyétek félre ezt a havi 60 ezret. Egyrészt spóroltok másrészt kiderül hogy anyagilag bírnátok-e.

2012. jan. 9. 20:46
 29/32 A kérdező kommentje:
Néha marad ennyi,de az megy a tartozásunk kifizetésére,legalább is egy része.
2012. jan. 9. 22:09
 30/32 anonim ***** válasza:

Spórolni kell, mondjuk rakjátok félre azt amit te kapsz és éljetek abból amit a párod kap. Amúgy nagyon fiatalok vagytok, és talán jobban járnátok, ha elmennél dolgozni 2-3 évet és a tesó utána jönne. A te támogatásod több lenne, mert gondolom még nem dolgoztál, ha igen akkor bocsi.

Mondjuk én nem vállalnám be albérletbe, de sokan nem tehetik meg, hogy saját lakásuk legyen. 300 ezerből sajnos sok mindent nem fogsz tudni venni. Lehet várnotok kellet volna, de ha jól olvasom lehet már jön a második baba. Gratulálok hozzá és sok sikert a továbbiakban.

2012. jan. 9. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!