Bevállalnátok-e egy kisbabát a helyzetünkben? (bővebben lent)
Én 22 vagyok, párom 24. Mire megszületne a baba (még nem vagyok állapotos), eltelne még kicsit több, mint 1 év. Most fél éve dolgozok egy cégnél, átlag nettó 175.000-et kapok kézhez. Előtte egyetemre jártam, egyből dolgozni mentem 1 hónap után (úgy tudom, az egyetem idejéből is beszámít fél év). A párom is dolgozik, plusz vállalkozása van, kb nettó 140.000-et keres most egy hónapban.
4,5 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt is élünk a saját lakásunkban (hiteles) és van egy autónk (nem hiteles). Nagyon szeretjük egymást, és már vágyunk egy kisbabára.
Kiadásaink most: 70.000 hitel (nem deviza), 40.000 kaja, 40.000 rezsi, 10.000 benzin, 30.000 egyebek. Átlag havi 100.000-et le tudunk rakni, 1.500.000 Ft van a bankban is.
Még nem vagyunk házasok, de ha jönne a baba, összeházasodnánk.
Hozzáteszem, hogy van egy nőgyógyászati betegségem is, ami miatt a nőgyógyász azt javasolta, hogy minél hamarabb szüljek, mert sosem lehet tudni... ezért is (meg persze azért is, mert vágyunk rá régóta) szeretnénk jövőre "összehozni" a babát.
Minden rendben is lenne, DE szinte mindenki ezzel jön, hogy minek nekünk még gyerek, úgyis szétmegyünk pár év múlva, stb... a munkatársaim is huszonévesek, de még senkinek sincs gyereke. Ők is furcsállták, hogy 2 éven belül babát szeretnénk.
Most komolyan, de mire várjunk?! Sose lesz ideális helyzetünk, meg amúgy is, ki tudja mit hoz az élet?
Ti mit gondoltok? Köszönöm és kellemes ünnepeket :)
Mi arra a garancia, hogy x eves korotok utan mar nem szakithattok?
Ha megvan az anyagi hatter es erettnek erzitek magatokat egy babahoz, akkor hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!