Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy 17 éves lánynak megengedhe...

Egy 17 éves lánynak megengedhető, minden hétvégén?

Figyelt kérdés
Ha a lány 17 éves és több mint 1 éve van barátja(tehát nem csak most kezdődött), akkor megengedhető hogy minden hétvégén ott aludjon, úgyhogy hétköznap nem találkoznak?
2012. jan. 8. 17:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha a jegyei rendben vannak, jól tanul, és a srác szüleit sem zavarja a dolog, hanem rábólintanak, akkor igen. Különben az előttem szólókkal egyetértek, nem mindig csak a lánynak kéne járni.
2012. jan. 8. 18:06
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha a szüleid utálják, akkor már az is csoda hogy elengednek hozzá!
2012. jan. 8. 18:18
 13/22 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag mióta összejöttünk a párommal (akkor 15 voltam) ezt csináltam :D Én vidéken laktam, ők Pesten és Pesten is jártam gimnáziumba, így péntek délután suliból már oda mentem, és hétfőn onnan mentem vissza, hétköznap sajnos nem tudtunk találkozni. Ennek már majdnem 5 éve. Persze ehhez hozzátartozik, hogy világ életemben kitűnő voltam, szóval ha a lány is jó tanuló, engedném.
2012. jan. 8. 18:26
 14/22 anonim ***** válasza:
Én is 17 vagyok és minden nap együtt alszunk a barátommal. Hol náluk, hol nálam. Ő 24, de még a szüleivel él. Én se zavarom őket, családtagnak számítok, és ez fordítva is igaz. Nekem meg mindegy, hogy honnan megyek iskolába, neki meg szintén mindegy, honnan megy dolgozni, hisz kocsival járunk mindketten. Nincs saját autóm, de otthon 2 van, szóval ha barátomnál alszok akkor náluk éjszakázik az autó, hogy reggel tudjak suliba menni. Ha meg otthon alszok általában barátom vagy a szüleim visznek iskolába.
2012. jan. 8. 18:28
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Annak is oka van, ha a szüleid utálják. Gondolkodj el rajta, nem biztos, hogy a világ "szemét", talán jogosan mondják, amit mondanak. Amúgy 17 évesen nem vagy felnőtt, én a szüleid helyében nem engednélek el. Ráérsz még a felnőtt fiatalok kötetlen életét élni, egyelőre tinédzser vagy. Szóval lehet utálni, de szerintem nem arról kell szólnia egy 17 éves lány hétvégéinek, hogy a pasijánál tölti az időt. L27
2012. jan. 8. 18:47
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Csak azért kérdeztem, mert kiváncsi voltam kinek mi a véleménye. Egyenlőre amúgy megengedik, bár ideig csak úgy volt hogy kb havi 1x...és ha többször lenne, akkor mi lenne, tehát erre voltam kiváncsi.

Utolsó válaszoló, nem szeretnék vitát szítani csak annyi, hogy akkor miről kéne szóljon? Itthon ülni?

Még a 17 év alatt 'talán' megértem, hogyha az a vélemény hogy ráérnek még ezzel, de szerintem a 17-18as kor kategória azért már egy szinttel feljebb lépés.

2012. jan. 8. 19:25
 17/22 anonim ***** válasza:
63%
Nem fogunk vitatkozni, természetesen, a te életed, én is csak annyit mondhatok, hogy a szexen túl is van élet, és 17 évesen meg pláne. Had ne soroljam, mi mindenre gondolok, hisz tuti "uncsi" lennék tőle. Ha úgy gondolod, hogy más vagy, 17-18 évesen, nem lepődöm meg rajta, de 10 év múlva gondolj vissza rá, és meglátod, hogy nem voltál más. Sok múlik azon, hogy ilyenkor hol húzod meg a határokat. Épp olyan kapcsolatban vagy, ami a családodnak nem tetszik, minden szabadidőd hétvégén a pasival akarod tölteni, aki persze nem jöhet hozzátok, mert nem képes értelmes viszonyt kialakítani a szüleiddel, ezért te utazol hozzá a külön lakásába, és szórakoztok egyet. (már bocsánat, a kiegyensúlyozott kapcsolattól is messze áll ez az ugráltatás.) A sulira szánt idő is lecsökken az utazással és a vele töltött idővel, hisz gondolom nála azért nem tanulsz, milyen ciki lenne az már, persze minek is, egy évvel felvételik előtt, de persze, ne legyek már maradi, hogy tudatos jövőtervezésre akarok bíztatni egy 17 éves felnőttet. Szerintem gondold át, mit-miért teszel és mire mennyi időt szánsz. Nem mondom, hogy helytelenül cselekszel, csak azt, hogy mindig nézd meg másik oldalról is a dolgokat. Ne csak onnan, ahonnan neked kényelmes és jólesik. Lehet, hogy ez a pasi most baromira felnőttnek tűnik, de merüljön fel a "de", mert szerintem amit elmeséltél, neki baromi kényelmes, de hol jó ez neked?
2012. jan. 8. 21:49
 18/22 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a szülei utálják, még lehet rendes ember. És attól, hogy minden hétvégén találkoznak a lány is lehet rendes lány akit érdekel a jövője és rendesen tanul. Én írtam, hogy minden nap a barátommal alszok. Mégis jó a tanulmányi átlagom, nincs félni valóm a felvételitől, sem az érettségitől, pedig itt van a nyakamon mindkettő.
2012. jan. 8. 22:02
 19/22 anonim ***** válasza:

Szia! 17évesen volt kb első barátom. S 1 busz megállónyira járt tőlünk suliba.Vagyis a sulink 1 megállóra volt egymástól. Hétköznap délutánonként nálunk voltunk, hétvégén náluk. Nem szerette apum igy nem aludt nélunk csak du. De akkor se szivesen.3 évig voltunk együtt,egyszer aludt este is nálunk... Igy pénteken hazamentem,összeszedtem a hétvégi cuccokat,de ott is volt ruhám meg minden.. S hétfőn onnan mentünk együtt suliba.S mindent megtanultunk.Meg rengeteget korrepetált,utána osztálytársak is lettünk.:)

Ma már mással vagyok együtt,vele is fél éves kapcsolat után aludtunk együtt. Ma már 6 éve együtt vagyunk és 2 éves házasok vagyunk:) 26L,2 éves a lányunk:)

2012. jan. 8. 22:21
 20/22 anonim ***** válasza:
35%

Az egész hétvégét nála töltenéd, vagy csak 1 éjszakát és valamennyi időt nappal?

A szüleid miért nem kedvelik?

Neki milyen a hozzáállása a szüleidhez?

Amúgy tanulsz rendesen?

Azért az elég megdöbbentő, hogy az egyik hasonló korú válaszoló minden nap együtt alszik a barátjával... Nem azért, mert tiltott lenne, csak ha már 17 évesen itt tartanak, akkor mi lesz velük 10-20 év múlva, ha esetleg együtt maradnak?

Lányok, higgyétek el, annyira ráértek még! Ha már most mindent megtesztek, akkor érett felnőtt korotokra ki is éghettek!

Persze, most nem a heti 1 együttalvásról beszélek, remélem értitek!

2012. jan. 9. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!