Egy 17 éves lánynak megengedhető, minden hétvégén?
Köszi a válaszokat.
Csak azért kérdeztem, mert kiváncsi voltam kinek mi a véleménye. Egyenlőre amúgy megengedik, bár ideig csak úgy volt hogy kb havi 1x...és ha többször lenne, akkor mi lenne, tehát erre voltam kiváncsi.
Utolsó válaszoló, nem szeretnék vitát szítani csak annyi, hogy akkor miről kéne szóljon? Itthon ülni?
Még a 17 év alatt 'talán' megértem, hogyha az a vélemény hogy ráérnek még ezzel, de szerintem a 17-18as kor kategória azért már egy szinttel feljebb lépés.
Szia! 17évesen volt kb első barátom. S 1 busz megállónyira járt tőlünk suliba.Vagyis a sulink 1 megállóra volt egymástól. Hétköznap délutánonként nálunk voltunk, hétvégén náluk. Nem szerette apum igy nem aludt nélunk csak du. De akkor se szivesen.3 évig voltunk együtt,egyszer aludt este is nálunk... Igy pénteken hazamentem,összeszedtem a hétvégi cuccokat,de ott is volt ruhám meg minden.. S hétfőn onnan mentünk együtt suliba.S mindent megtanultunk.Meg rengeteget korrepetált,utána osztálytársak is lettünk.:)
Ma már mással vagyok együtt,vele is fél éves kapcsolat után aludtunk együtt. Ma már 6 éve együtt vagyunk és 2 éves házasok vagyunk:) 26L,2 éves a lányunk:)
Az egész hétvégét nála töltenéd, vagy csak 1 éjszakát és valamennyi időt nappal?
A szüleid miért nem kedvelik?
Neki milyen a hozzáállása a szüleidhez?
Amúgy tanulsz rendesen?
Azért az elég megdöbbentő, hogy az egyik hasonló korú válaszoló minden nap együtt alszik a barátjával... Nem azért, mert tiltott lenne, csak ha már 17 évesen itt tartanak, akkor mi lesz velük 10-20 év múlva, ha esetleg együtt maradnak?
Lányok, higgyétek el, annyira ráértek még! Ha már most mindent megtesztek, akkor érett felnőtt korotokra ki is éghettek!
Persze, most nem a heti 1 együttalvásról beszélek, remélem értitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!