Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy 17 éves lánynak megengedhe...

Egy 17 éves lánynak megengedhető, minden hétvégén?

Figyelt kérdés
Ha a lány 17 éves és több mint 1 éve van barátja(tehát nem csak most kezdődött), akkor megengedhető hogy minden hétvégén ott aludjon, úgyhogy hétköznap nem találkoznak?
2012. jan. 8. 17:57
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Vagy ha nem is zsinórban minden hétvégén...de azért elég sokszor?!
2012. jan. 8. 17:59
 2/22 anonim ***** válasza:
15%
Ha egyébként a tanulás megy meg minden rendben van akkor igen.
2012. jan. 8. 18:00
 3/22 anonim ***** válasza:
55%

Nem. Azért, mert a srácnak szülei is vannak, akik valószínűleg szeretnének pihenni a saját házukban úgy jönni menni ahogy kényelmes nekik, és ez zavarhatná őket.

Én nappal megengedném, hogy nálunk legyetek (bár nem egész hétvégén épp előbbiek miatt, de alvást néha engednék csak.

2012. jan. 8. 18:00
 4/22 anonim válasza:
66%
Nem nagyon engedném meg,ha jók a jegyei akkor havonta 1-2x simán,de a fiú is mehetne nálatok,hisz nehogy már a lány járjon udvarolni.
2012. jan. 8. 18:01
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is így van, mivel én 17 vagyok a barátommal pedig már több mint 2 éve együtt vagyunk. Mivel ő Pesten tanul, csak hétvégén látom. Egyszer ő jön hozzánk egyszer én hozzá. Szerintem ez normális :)
2012. jan. 8. 18:02
 6/22 anonim válasza:
84%
ha nem zavar senkit akkor igen. de jobb ha váltogatják egyszer egyiküknél máskor másiknál
2012. jan. 8. 18:02
 7/22 anonim ***** válasza:
85%
Néha a fiú is alhatna a lánynál, hogy úgymond otthon is legyen,és ne mindig a másik szülők terhére.Így találkozzanak minden hétvégén, ha a tanulás mindkettőjüknél rendben van.
2012. jan. 8. 18:03
 8/22 A kérdező kommentje:
A fiú már nem a szüleivel él és saját keresete van.... és szüleim utálják, így kikötötték hogy hozzánk nem jöhet.
2012. jan. 8. 18:04
 9/22 anonim ***** válasza:
66%
Én megengedném. Ha 20 évesen járnál hozzá, akkor nem zavarnád a szülőket? Egy lakás nem vitrin. Nem hinném, hogy zavarnátok őket, mégis hová mennétek? Ez az élet velejárója, és ezt a szülőknek tudniuk kell amikor gyereket vállalnak. Ennyi erővel a saját gyerekük is zavarhatná őket
2012. jan. 8. 18:04
 10/22 potyec válasza:
Ha hétköznap nem találkoznak szerintem belefér . Ha nem szeretnéd azt , hogy ha betölti a 18-at egyből azzal jöjjön " Na most már nem szólhatsz bele hova mikor megyek " akkor engedd :)
2012. jan. 8. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!