Mit csináltok a hétvégén?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy ki hogy tölti az idejét ilyenkor télen...kort és nemet is írjatok :)2011. dec. 3. 12:07
1/11 anonim válasza:
tanulok, mézeskalácsot sütök, mikuláscsomagot csinálok az osztálytársamnak akit húztam, holnap itt alszik a barátom:)
18L
2/11 anonim válasza:
Ma nagytakarítás-most ebédszünet,utána feldíszítem a lakást ünnepi díszbe.Holnap pedig már megyek egy anyaotthonba krampuszkodni:)
3/11 anonim válasza:
Tanulok látástól vakulásig, mind a 2 nap. Hétfőn, kedden zh, szerdára beadandó...
22/L
4/11 anonim válasza:
Délután megyek moziba, este meg jégkorizni a barátaimmal. Holnap alszom, főzök, meg tanulok.
17/L
5/11 anonim válasza:
tanulok, esetleg holnap elmegyek vásárolni, gatyát kéne vennem, ma kaptam fizetést. 20l
6/11 anonim válasza:
Alszok, tanulok. Sokat kell tanulnom mostanában...
16/L
7/11 anonim válasza:
Tegnap disznót vágtunk, ma pihenés, holnap szintén disznó vágás.
19L
8/11 anonim válasza:
Semmit. Haszontalan dolgokra fecsérlem az időmet. 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!