1 éves kislányoknak (ikrek) mit érdemes venni? Olyan 5-6 ezret tudunk rászánni.
Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 20:57
1/3 anonim válasza:
látogatoba mentek? Az en fiam szereti a szines konyveket, leporellokat, legot;
esetleg gyermek uszomedence? jatekok homokozoba? jatszosator?
agyhuzat (ebbol 2 már talan nem fer bele)
2/3 anonim válasza:
Szia! Remélem időben vagyok még! Én a barátnőm lányának az első szülinapjára egy esernyőbabakocsit vettem! Nagyon bírja, egésznap tologatja, ki-be szaladgál vele a házukbol! Nehéz segíteni mert nem tuduk mi az amire szükségük van! Kb 1500 ft volt a babakocsi a tescoban!
3/3 anonim válasza:
Nekem van egy ikertestvérem. (Lányok vagyunk) Amikor 1 évesek voltunk, akkor a kereszt szüleinktől egy-egy plüss nyuszit kaptunk. Én egy rózsaszínt a testvérem pedig egy barnát. Annyira hozzánk nőtt, hogy még mai napig meg van, most vagyunk 19 évesek. Nagyon szeretjük a nyuszinkat és emlékszem, amikor kicsik voltunk, akkor baba helyett mindig a nyuszival játszottunk és toltuk a babakocsiban..:)) Hát nálunk a plüss állatok mindig sikert arattak, nagyon sok volt belőlük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!